Ο Παναθηναϊκός είναι στο Βερολίνο. Μετά τη νίκη επί της Μακάμπι στο Game 5 της επεισοδιακής σειράς των Playoffs, οι "πάσινοι" του Εργκίν Αταμάν προκρίθηκαν στο Final-Four της Euroleague. Και δεν θα μπορούσαν να μην το πανηγυρίσουν δεόντως. Ο Κώστας Σλούκας έπεσε στην αγκαλιά του Τούρκου προπονητή αμέσως μετά την κόρνα της λήξης, όλοι οι υπόλοιποι αγκαλιάστηκαν με τον κόσμο.

Στα αποδυτήρια όμως το πάρτι συνεχίστηκε. Με τον Εργκίν Αταμάν να δίνει το σύνθημα τραγουδώντας "ΠΑΟ ολέ", οι παίκτες ακολούθησαν. Όλα αυτά όμως με μια... έγνοια που κράταγε τους πάντες να πανηγυρίσουν μέχρι ενός σημείου. Άπαντες είχαν το μυαλό τους στον Πάρη Δερμάνη, τον φροντιστή της ομάδας που ταλαιπωρείται από πρόβλημα υγείας με την κατάστασή του όμως να είναι καλύτερη.

"Να τον έχουμε στο Βερολίνο και να το σηκώσουμε παρέα". Αυτό ήταν το συναίσθημα που επικρατούσε στα αποδυτήρια. Το πρώτο πράγμα που είπε ο Εργκίν Αταμάν άλλωστε μέσα στο πανηγυρικό κλίμα ήταν το "δύο νίκες ακόμη". Και κάτι ξέρει. Από 17ος έφτασε 2ος ο Παναθηναϊκός. Γιατί να μη φτάσει και πρώτος;

panathinaikos_maccabi_euroleague_playoffs_game_5_sloukas_dio_akomi
panathinaikos_maccabi_euroleague_playoffs_game_5_ataman_dio_akomi
panathinaikos_maccabi_euroleague_playoffs_game_5_sloukas_apoditiria
panathinaikos_maccabi_euroleague_playoffs_game_5_dio_akomi
panathinaikos_maccabi_euroleague_playoffs_game_5_apoditiria_dio_akomi
panathinaikos_maccabi_euroleague_playoffs_game_5_sloukas_papapetrou_apoditiria