Όλοι αδημονούσαν για τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Championship ανάμεσα στην Νόριτς και στην Λιντς ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει ευχαριστημένους τους ποδοσφαιρόφιλους! Κι αυτό γιατί οι δυο ομάδες "κόλλησαν" στο μηδέν και έτσι η πρόκριση στον τελικό του "Wembley" με φόντο την άνοδο στην Premier League, θα κριθεί στη ρεβάνς στο "Έλαντ Ρόουντ" στις 16 Μαΐου.

Για 75 λεπτά αγωνίστηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης που πήρε φανέλα βασικού, ακυρώθηκε γκολ του Φίρπο για τη Λιντς. Για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα οι δυο ομάδες έμειναν στο μηδέν στο "Κάροου Ρουντ". Όποια ομάδα προκριθεί στον μεγάλο τελικό, θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του ζευγαριού Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ!

"Λευκή" ισοπαλία στο Νόριτς - Λιντς και όλα θα κριθούν στο "Έλαντ Ρόουντ"

Η εικόνα των δυο ομάδων ήταν σχετικά παρόμοια. Νόριτς και Λιντς ήταν κυρίως προσηλωμένες στο πως να κλείσουν καλά τους χώρους και να μην δεχτούν γκολ. Μπορεί η Λιντς να βρηκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο ημίωρο και να "πάγωσε" το "Κάροου Ρουντ" ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 μέχρι τέλους, σ' ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλες φάσεις και σκληρές "μονομαχίες".

Την παράσταση... έκλεψε ο κόσμος στις εξέδρες που έδωσε βροντερό παρών, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης που δείχνει να έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του, αγωνίστηκε για 75 λεπτά πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Aυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία χωρίς γκολ για τη Νόριτς στην έδρα της μέσα στο 2024.