Ο Ολυμπιακός θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον Φιλίπ Πετρούσεφ για το Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο (24-26 Μαΐου). Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, αφού γύρισε τον αστράγαλο του δεξιού ποδιού του, έκανε μαγνητική τη Δευτέρα 13 Μαΐου, η οποία αποδείχθηκε καθαρή. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d17r5ltt8ck9)

Ο Πετρούσεφ είναι αμφίβολος για το πρώτο παιχνίδι των playoffs της Basket League με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ (15/5-17:15). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση, η οποία θα ενέχει ποσοστό ρίσκου. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα δηλώσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και θα πρέπει να κόψει είτε το συμπατριώτη του είτε έναν εκ των Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Μόουζες Ράιτ, Μουστάφα Φαλ.

Αυτή η αλλαγή, που μάλλον θα δηλωσει την Τρίτη 14 Μαΐου, θα είναι η μία και μόνη που θα έχει δικαίωμα να κάνει στα playoffs.

O Πετρούσεφ έχει 6,6 πόντους και 3,5 ριμπάουντ ανά 16'29'' σε 20 παιχνίδια της Euroleague. Στην Basket League έχει 9 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 11 αναμετρήσεις, παίζοντας κατά μέσο όρο 19 λεπτά

Ολυμπιακός: Το μανικιούρ της οπαδού Μπέριλ 


Ο Ολυμπιακός έχει βρει μια πιστή οπαδό στο πρόσωπο της Μπέριλ ΜακΚίσικ, η οποία τον τιμά σε συνάρτηση με το σύζυγό της, Σακίλ. Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε άναυδος με το μανικιούρ της, καθώς τα νύχια σε τέσσερα δάχτυλα των χεριών της είναι... ολυμπιακά. Η Μπέριλ σχημάτισε στους παράμεσους το λατινικό φωνήεν F και τον αριθμό 4, για το Final 4 του Βερολίνου (24-26 Μαΐου), που θα πάνε οι "ερυθρόλευκοι".


beril_manikiour_shaquille_mckissik



Επίσης, οι μέσοι είναι αφιερωμένοι στο σύζυγό της. Στον έναν υπάρχει το πρόσωπό του και στον άλλη, με μαύρα γράμματα σε κόκκινο φόντο, το νούμερο της φανέλας του, 77. 

Ο ΜακΚίσικ έμεινε άναυδος με την έκπληξη που ήταν η σύζυγός του και νούμερο ένα θαυμάστριά του, όπως η ίδια έχει πει. 


mc_kissik_beryl_manikiour