Εφόσον ισχύει η είδηση που έφερε στο φως Τούρκος δημοσιογράφος, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ότι δηλαδή ο Ατζούν Ιλίτζαλι θα αναμειχθεί με τα διοικητικά της Φενέρμπαχτσε, αναμένονται παρενέργειες και για τον Παναθηναϊκό, ύστερα από τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιάννη Αλαφούζο να συζητά με τον Τούρκο παραγωγό την είσοδό του στην ΠΑΕ. 

Στα τέλη Απριλίου απλώθηκε η φήμη για συζητήσεις του Αλαφούζου με τον Ιλίτζαλι, ο οποίος έγινε ο μεγαλομέτοχος της Μάριμπορ, για πώληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μελλοντικά θα φανεί πώς θα επηρεάσει, εφόσον είναι αληθές ότι μπαίνει στο ΔΣ της Φενέρ. 

Φενέρμπαχτσε: Αποδέχθηκε την πρόταση του Κοτς

Συγκεκριμένα, με βάση αυτό που έγραψε ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσουόγλου, ο Ιλίτζαλι αποδέχθηκε την πρόταση του Αλί Κοτς ώστε να μπει στο ΔΣ της Φενέρμπαχτσε. Ο Ιλίτζαλι είχε υπερασπιστεί τη Φενέρ όταν έγιναν τα επεισόδια στην Τραπεζούντα, ύστερα από το παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ. Μάλιστα, η πληροφόρηση δημοσιεύτηκε ενώ επίκειτο συνάντηση του Αλαφούζου με τον Τερίμ, μία είδηση που δημοσίευσε ο ίδιος δημοσιογράφος, με τις δύο πλευρές να είναι έτοιμες να χωρίσουν τα τσανάκια τους. 

Ο Ιλίτζαλι, αξίζει να υπενθυμιστεί, είναι ο μεγαλομέτοχος της Χαλ Σίτι.