Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έγινε... Neverlusen καθώς στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση για την Bundesliga κέρδισε την Άουγκσμπουργκ με 2-1 και σήκωσε το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της τερματίζοντας μάλιστα αήττητη. Η αρμάδα του Τσάμπι Αλόνσο σήκωσε τη "σαλατιέρα" στον ουρανό της "BayArena" και το πάρτυ ξεκίνησε για τα καλά!

Στέφθηκε πρωταθλήτρια Γερμανίας η αήττητη Λεβερκούζεν

Στα αγωνιστικά ο Μπονιφάς έβαλε μπροστά την ομάδα του από νωρίς εκμεταλλευόμενος λάθος του Κούμπεκ. Οι "ασπιρίνες" δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τακουνάκι του απίθανου Άλντριχ.

Η Άουγκσμπουργκ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και μείωσε στο σκορ με τον Κουμούρ, όμως οι παίκτες του Αλόνσο δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν τίποτα να τους χαλάσει το πάρτι.

Στο τέλος μαζέυτηκαν όλοι κάνοντας έναν κύκλο, ξεκινώντας τα πανηγύρια. Μία στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στους οπαδούς της Λεβερκούζεν με την ομάδα τους να σπάει μία κατάρα χρόνων και να είναι έτοιμη να διεκδικήσει ακόμη το Europa League κόντρα στην Αταλάντα και το Κύπελλο Γερμανίας κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν. 



Ένας από τους παίκτες που το πανηγύρισαν ήταν φυσικά ο αρχηγός αυτής της εντυπωσιακής ομάδας, Λούκας Χραντέτσκι, που βρίσκεται τα τελευταία έξι χρόνια στην ομάδα, με τον Φινλανδό να τρέχει να το γιορτάσει με τους φιλάθλους της ομάδας.