Ο Ολυμπιακός μετρά... αντίστροφα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League οπου με νίκη ή ισοπαλία οι Πειραιώτες εξασφαλίζουν την τρίτη θέση και τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε την "ερυθρόλευκη" αποστολή στην οποία επέστρεψαν οι Ιμπόρα και Ρίτσαρντς.

Επέστρεψαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Ιμπόρα και Ρίτσαρντς

Με προπόνηση στου Ρέντη ολοκληρώθηκε και επίσημα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να γνωστοποιεί τους... εκλεκτούς που συμπεριέλαβε στην "ερυθρόλευκη" αποστολή. Ιμπόρα και Ρίτσαρντς που είχαν μείνει εκτός από το ντέρμπι με την ΑΕΚ επιστρέφουν ξανά στα πλάνα και βρίσκονται στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Μασούρας και Ρέτσος, ενώ στην αντίπερα όχθη έμειναν εκτός οι Ορτέγκα, Βέζο, Ναβάρο, Καμπράλ και Αποστολόπουλος καθώς και ο τιμωρημένος Τσικίνιο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Ρέτσος, Ντόη, Όρτα, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.