Η χρονιά για Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν οι δύο ομάδες στη Euroleague όμως στα πλαίσια της Αδριατικής Λίγκας οι δύο ομάδες δίνουν τη δική τους μάχη στους τελικούς με τους "ερυθρόλευκους" να προηγούνται με 2-0 στη σειρά. Στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς όπου η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πήρε τη νίκη, ο Νάναλι έπιασε από το λαιμό τον Λαζάρεβιτς. 

Ο Σέρβος φόργουορντ δεν έδειξε να ξεχνά την ενέργεια του Αμερικανού και στο ενδιάμεσο της πρωινής προπόνησης των δύο ομάδων, επιτέθηκε στον Νάναλι. Ο παίκτης του Ζοτς, όμως, αντέδρασε ρίχνοντας ορισμένα χτυπήματα... πυγμαχίας και τραυμάτισε τον Σέρβο ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ από τον τρίτο τελικό καθώς χρειάζεται ράμματα. 

Napad Nanelija na Stefana Lazarevića (19.05.2024.)

Οι δύο παίκτες βρέθηκαν στην αστυνομία για να δώσουν τις καταθέσεις τους. Πρώτος το έκανε ο Λαζάρεβιτς που δεν θα είναι στην αποστολή για το τρίτο ματς, ενώ ακολούθησε ο Νάναλι.

Ο Ερυθρός Αστέρας σε ανακοίνωσή του ζητάει τον αποκλεισμό του Νάναλι από τον αγώνα. Μάλιστα ζητάει τη συνδρομή του Υπουργείου Εξωτερικών της Σερβίας προκειμένου ο Νάναλι να τιμωρηθεί παραδειγματικά.