Ένας έρωτας που οδήγησε στον γάμο τους κι ένα δυστύχημα που έγραψε με δραματικό τρόπο το τέλος της οικογένειάς τους, αλλά και ενός ονόματος που αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της αμερικανικής ιστορίας.

Εκείνος περιζήτητος εργένης, έχοντας ήδη στο παρελθόν σχέσεις με διάσημες γυναίκες, όπως με τη Madonna και τη Sarah Jessica Parker, έφερε στις πλάτες του το βαρύ επώνυμο μιας από τις πιο διάσημες οικογένειες της Αμερικής, τους Κένεντι.

Παρόλο που ο ίδιος δεν ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική, με το περιοδικό που εξέδιδε, το «George», δημιούργησε με την επιδραστικότητα που είχε φανατικούς υποστηρικτές αλλά και εχθρούς.

Η Καρολάιν ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του οίκου μόδας Calvin Klein. Δυναμική, κομψή και ψυχρή σύμφωνα με όσους την αντιπαθούσαν.

Το βιβλίο «Once Upon a Time-The captivating life o Carolyn Bessette-Kennedy» που θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου στην Αμερική αναφέρεται στη γνωριμία τους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός fitting κάποιων κοστουμιών που θα δοκίμαζε ο Κένεντι Τζούνιορ, ενώ το ραντεβού τους σε μπαρ θα ήταν μοιραίο, καθώς  ο έρωτάς τους μόλις γεννιόταν.

Η σχέση τους από το 1994 θα αποτελούσε το πρώτο θέμα στα ταμπλόιντ της εποχής. Τον Ιούλιο του 1995 της κάνει πρόταση γάμου αλλά εκείνη την αρνείται.

Έναν χρόνο μετά την αποδέχεται και παντρεύονται μυστικά τον Σεπτέμβριο του 1996. Αλλά οι ρομαντικές μέρες  και ο μεγάλος έρωτας έμελλε να επισκιαστούν από τους συχνούς καβγάδες που εντείνονταν μέρα με την ημέρα.

Πλέον, είχαν αποφασίσει να ζουν χωριστά και σύμφωνα με τη συγγραφέα του βιβλίου, ο Τζον είχε ήδη ανακοινώσει σε φίλους του από το 1999 πως οδηγούνταν σε διαζύγιο.

Ο γάμος της ξαδέλφης του Τζον ήταν το μοιραίο γεγονός της ζωής τους, αφού ο Τζον επειδή δεν είχε ανακοινώσει το τέλος του γάμου του στην οικογένειά του ζήτησε από εκείνη να τον συνοδεύσει.

Σο αεροσκάφος, το οποίο θα οδηγούσε ο ίδιος παρά τις εντολές των γιατρών του να μην το κάνει λόγω ενός ατυχήματος που είχε στο πόδι, θα επέβαινε και η αδελφή της Καρολάιν.

Δυστυχώς, η περίφημη «κατάρα των Κένεντι» επαναλήφθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Στις 10  το βράδυ το ζευγάρι δεν είχε φτάσει και όλοι ξεκίνησαν να ανησυχούν.

Όπως θα γινόταν γνωστό αργότερα, ο Τζον έχασε τον έλεγχο κατά τη διάρκεια της πτήσης και το αεροπλάνο έπεσε στον Ατλαντικό.

Στις 21 Ιουλίου 1999, 5 ημέρες μετά το δυστύχημα, ανευρέθησαν τα πτώματα και των τριών επιβαινόντων.