Η UM Motorcycles, o αμερικάνικος οίκος δίκυκλων, ξεκινάει προωθητική ενέργεια φθινοπωρινών προσφορών, στα πιο δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της.

Πιο συγκεκριμένα, οι προσφορές αφορούν στα μοντέλα XPEED 125 RX, FLASH 125 LZ και RENEGADE FREEDOM 125.

Το XPEED της UM Motorcycles είναι ένα σύγχρονο σκούτερ, σχεδιασμένο για ευέλικτη και ασφαλή οδήγηση.

Οι τροχοί των 14’’ και η επιθετική σχεδίαση των εμπρός και πίσω φώτων, αλλά και των φτερών, προσφέρουν μια μοντέρνα αισθητική ενώ ο προβολέας LED εξασφαλίζει ιδανική ορατότητα υπό όλες τις συνθήκες. Παράλληλα, ο χώρος κάτω από την εργονομικά σχεδιασμένη σέλα προσθέτει στη συνολική άνεση. Το XPEED 125 RX διατίθεται σε τρία χρώματα: μαύρο, λευκό και μαύρο/κόκκινο.

Το UM XPEED εφοδιάζεται με έναν 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 κ.εκ. και απόδοση 8,84 ίππων και 8,6 Nm ροπής. Με ρεζερβουάρ 6 λίτρων και μέση κατανάλωση 2,4 λτ./100 χλμ., το νέο σκούτερ της αμερικάνικης UM έχει ικανή αυτονομία και κάνει μεγάλη οικονομία στις καθημερινές μετακινήσεις. Είναι διαθέσιμο στις ελληνικές αντιπροσωπείες με 1.895 ευρώ.

Το FLASH είναι το παπί της UM, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία είναι ελαφρύ και ευέλικτο αλλά και στιβαρό για κάθε τύπου διαδρομή.

Το παπί της UM εφοδιάζεται με τροχούς 17’’, με φώτα LED περιφερειακά, που συμβάλλουν στην ασφάλεια των μετακινήσεων, ενώ εξοπλίζεται με σχάρα πίσω αλλά και με σχάρα τοποθέτησης αντικειμένων στην «ποδιά» του. Παράλληλα, η αντιολισθητική σέλα του προσφέρει και υποστήριξη μέσης για τον αναβάτη, ενώ από κάτω κρύβει χώρο αποθήκευσης.

Οι χούφτες στο τιμόνι, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, που περιλαμβάνει στροφόμετρο και ένδειξη φόρτισης μπαταρίας, η θύρα USB και ο κεντρικός, μαγνητικός πολυδιακόπτης, που δυσκολεύει τη παραβίαση του δίκυκλου, ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό του.

Το UM FLASH εφοδιάζεται με έναν 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 κ.εκ. και απόδοση 8,6 ίππων και 8,8 Nm ροπής, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 4 σχέσεων. Με ρεζερβουάρ 4 λίτρων και 1,7 λτ./100 χλμ. μέσης κατανάλωσης, το παπί της αμερικάνικης UM έχει αυτονομία που αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα. Η τιμή του FLASH 125 LZ ορίζεται στα 1.750 ευρώ.

Στην κορυφή της γκάμας μοτοσυκλετών RENEGADE στέκεται το FREEDOM, το διθέσιο sport cruiser με φουτουριστικό σχεδιασμό και μοντέρνα εμφάνιση. Το RENEGADE FREEDOM ξεχωρίζει με το νέο προβολέα και το πίσω φως στοπ R (Renegade) τεχνολογίας LED, με τη νέα μοντέρνα ψηφιακή οθόνη ενδείξεων, τα δερμάτινα καθίσματα με ραφές και το κάλυμμα προβολέων.

Το χαμηλό κέντρο βάρους προσφέρει σύμφωνα με την UM μια αίσθηση σιγουριάς και ελευθερίας, ενώ με το μεγάλο ρεζερβουάρ των 21 λίτρων πάει παντού με ένα γέμισμα. To RENEGADE FREEDOM εφοδιάζεται με τον υγρόψυκτο 4βάλβιδο κινητήρα των 125 cc (Bosch EFI) με 12,24 ίππους και φρένα με CBS. Διατίθεται στην ελληνική αγορά από 3.790 ευρώ.

Η απόκτηση όλων των μοντέλων UM μπορεί να γίνει και με νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που εξασφαλίζουν άτοκες δόσεις. Πιο συγκεκριμένα:

χρηματοδότηση για αποπληρωμή σε 18 άτοκες δόσεις, με 30% προκαταβολή, ή 12 άτοκες δόσεις, με 0% προκαταβολή
έντοκη χρηματοδότηση για αποπληρωμή από 12 – 72 δόσεις και με 0% προκαταβολή.