Η παρουσία της MG στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina, που άνοιξε τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 5 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo, είναι πολύ δυνατή χάρη κυρίως στα εντελώς νέα MG ZS και MG HS.

Η MG ωστόσο μας επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη, έστω και καθυστερημένη: το εντυπωσιακό roadster Cyberster που έφτασε καθυστερημένα στη χώρα μας και τοποθετήθηκε στο σταντ της μάρκας τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθυστέρηση οφείλεται στην επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στην Ερυθρά Θάλασσα λόγω των Χούθι, κάτι που ανάγκασε στην αλλαγή πορείας του πλοίου που μετέφερε το αμιγώς ηλεκτρικό σπορ μοντέλο της MG.

Τελικά, η ελληνική αντιπροσωπεία τα κατάφερε και έφερε το Cyberster στην Ελλάδα. Το αυτοκίνητο που εκτίθεται στην Auto Athina είναι η κορυφαία τετρακίνητη έκδοση με τους 2 ηλεκτροκινητήρες και τους 510 ίππους! Απόδοση που εξασφαλίζει εκρηκτικές επιδόσεις: 0-100 χλμ./ώρα σε 3,2’’.

Η γκάμα του roadster της MG περιλαμβάνει ακόμη δύο εκδόσεις, με 314 και 340 ίππους και κίνηση στους πίσω τροχούς. Δείτε εδώ τις εντυπώσεις του Γιάννη Τσιγκρή που έχει οδηγήσει το Cyberster στο Goodwood Festival of Speed.