Η στρατηγική rebranding του Νίκου Χαρδαλιά, αλλά και οι κινήσεις εξωστρέφειας που έκανε με τα ταξίδια σε διεθνείς εκθέσεις και το μπαράζ στοχευμένων συναντήσεων με tour operators, αεροπορικές εταιρίες και δεκάδες συνεντεύξεις σε διεθνή έντυπα - εντός, αλλά και εκτός Ευρώπης- έφεραν ήδη καρπούς: η Περιφέρεια Αττικής είναι από τους βασικούς προτεινόμενους για τον τίτλο “The Most Desirable Region in Europe” στα διεθνή βραβεία Wanderlust Reader Awards.  

*Διαβάστε ακόμα: Νίκος Χαρδαλιάς για τα αντιπλημμυρικά: "Να μπει τέλος στο γαϊτανάκι της ευθύνης" - Ρητές εντολές για μέτρα προστασίας σε Αντιπεριφερειάρχες

Το Wanderlust, το μεγαλύτερο και παλαιότερο ταξιδιωτικό περιοδικό σε κυκλοφορία στο Ηνωμένο Βασίλειο, διοργανώνει με ξεχωριστή λαμπρότητα τα τελευταία 23 χρόνια τα συγκεκριμένα βραβεία αναγνωστών.

Η στρατηγική βούληση από πλευράς του Νίκου Χαρδαλιά να απευθυνθεί στο διεθνές κοινό, μιλώντας για έναν ασφαλή και ελκυστικό προορισμό, αλλά και για διακοπές όλον τον χρόνο, έδωσαν ώθηση στην Περιφέρεια Αττικής, με αποτέλεσμα το νούμερο 1 ταξιδιωτικό περιοδικό, που προβάλει στις σελίδες του αυθεντικά και υπεύθυνα ταξίδια για πάνω από τριάντα χρόνια, να εντάξει την Αττική στις προτεινόμενες ελκυστικές περιοχές της Ευρώπης.

Τα βραβεία θα αναδείξουν σε 25 κατηγορίες τις πιο ελκυστικές πόλεις, περιφέρειες, και χώρες σε όλο τον κόσμο. 

Η τελετή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των 23ων ετήσιων βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στο φημισμένο μουσείο «Tate Modern» Λονδίνου το βράδυ της Τετάρτης, 6 Νοεμβρίου 2024, ημερομηνία μάλιστα που συμπίπτει με τη 2η ημέρα διεξαγωγής της διεθνούς τουριστικής έκθεσης “World Travel Market (WTM) London 2024 (05-07.11.2024)”, στην οποία η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει ως συνεκθέτης στο Περίπτερο του ΕΟΤ.

Ο ανταγωνισμός αναμένεται σκληρός, με την Αττική να αναμετριέται μεταξύ άλλων με περιοχές όπως η Ανδαλουσία, η Βέρνη και η Καταλονία. Όλα φυσικά θα κριθούν από την ψηφοφορία του κοινού.


Πώς μπορείτε να στηρίξετε την υποψηφιότητα της Περιφέρειας Αττικής

Κι αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να στηρίξετε την υποψηφιότητα της Περιφέρειας Αττικής ο τρόπος είναι απλός! Θα χρειαστούν λιγότερο από πέντε λεπτά, κάνοντας κλικ στον εξής σύνδεσμο: https://wanderlustmagazine.typeform.com/to/QUOKskBQ?typeform-source=app.adestra.com  

Αφού εγγραφείτε καταχωρώντας το όνομα και το email σας, μπορείτε να επιλέξετε την Αττική ως την πιο ελκυστική Περιφέρεια της Ευρώπης, δίνοντας την ψήφο σας στην «Ενότητα 7».
*Προσοχή, όμως, οι ηλεκτρονικές κάλπες «κλείνουν» την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου!*

Το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά που θέλει την Περιφέρεια Αττικής τον ιδανικό τόπο για να ζει κάποιος, να επιχειρεί αλλά και να επισκέπτεται φαίνεται πως ανοίγει μια νέα σελίδα στην τουριστική ανάπτυξη της Αττικής, η οποία θα ωφελήσει πολλαπλώς τόσο τους κατοίκους της αλλά τους επισκέπτες της!