Μια νέα εµπειρία ψηφιακής εξυπηρέτησης µέσα από το κινητό τους προσφέρει σε όλους τους πελάτες COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελµατίες, το COSMOTE APP, το οποίο εµπλουτίστηκε µε νέες λειτουργικότητες. Από την παρακολούθηση της παραγγελίας νέας σύνδεσης µε τον εξοπλισµό που τη συνοδεύει ή την παρακολούθηση της κατάστασης πιθανού αιτήµατος βλάβης µέχρι και τις βασικές λειτουργικότητες ανανέωσης προγράµµατος και πληρωµής λογαριασµών, που ήδη απολάµβαναν, το COSMOTE APP αποτελεί ένα ολοκληρωµένο εργαλείο εξυπηρέτησης για τους πελάτες της εταιρείας.

cosmote
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, στη νέα αυτή εποχή του COSMOTE APP οι συνδροµητές COSMOTE µπορούν να εξυπηρετούνται για οποιοδήποτε θέµα ή ερώτηµα αντιµετωπίζουν µέσα από την αναβαθµισµένη ενότητα «Βοήθεια», αλλά και µέσω Chat. Μπορούν, επίσης, να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους και να βλέπουν πληροφορίες σχετικά µε την παράδοση του εξοπλισµού τους, να δηλώνουν βλάβη για το σταθερό τους και να παρακολουθούν την πορεία επίλυσής της, βλέποντας την εκτιµώµενη ηµεροµηνία αποκατάστασης. Επίσης, για τους πελάτες συµβολαίων που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, παρέχεται η δυνατότητα ενεργοποίησης της υπηρεσίας περιαγωγής, για να µπορούν να παρακολουθούν τα διαθέσιµα ΜΒ, λεπτά οµιλίας και SMS του προγράµµατός τους, αλλά και να ενεργοποιούν roaming πακέτα ανάλογα µε τη χώρα προορισµού τους.

Το πακέτο σου με μια ματιά

Το COSMOTE APP προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα να έχουν ανά πάσα στιγµή πλήρη εικόνα για το πακέτο ή το πρόγραµµά τους. Μπορούν να διαχειριστούν άµεσα και µε ασφάλεια, όπου κι αν βρίσκονται, όλα τα σταθερά, κινητά και καρτοκινητά των ίδιων, αλλά και της οικογένειάς τους. Με µόνο µία κίνηση µπορούν να ελέγχουν το υπόλοιπό τους, να ενηµερώνονται για τους λογαριασµούς τους και να τους εξοφλούν εύκολα και µε ασφάλεια µέσα από το κινητό, παίρνοντας µάλιστα και 3GB δωρεάν. Για ακόµα µεγαλύτερη ευελιξία µπορούν να ανανεώνουν και το χρηµατικό υπόλοιπο στα καρτοκινητά όλης της οικογένειας ή τρίτων και να πληρώνουν τους λογαριασµούς COSMOTE αγαπηµένων τους προσώπων.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι και ο αποµακρυσµένος έλεγχος του router του σπιτιού. Μέσα από το COSMOTE APP οι πελάτες της εταιρείας µπορούν να ανοίξουν ή να κλείσουν το WiFi του σπιτιού τους όποια στιγµή θέλουν και να το διαχειριστούν από όπου κι αν βρίσκονται. Μπορούν να δουν τις ταχύτητες της γραµµής τους, να βρουν πληροφορίες βήµα-βήµα για τη σύνδεση του εξοπλισµού τους ή για το πώς να βελτιώσουν το WiFi σήµα τους.

Κατεβάζοντας δωρεάν το COSMOTE APP στο κινητό ή το tablet τους (iOS, Android και Huawei), οι συνδροµητές της εταιρείας παίρνουν δώρο 4GB και αποκτούν άµεση πρόσβαση στις υπηρεσίες της εφαρµογής


Μπορούν, ακόµα, µέσα από την ενότητα «For You», να χρησιµοποιούν ένα µεγάλο πλήθος καθηµερινών προσφορών και κουπονιών, σε ένα ευρύ δίκτυο επιλεγµένων συνεργατών.

Το COSMOTE APP αποτελεί σηµαντικό εργαλείο και για τους επαγγελµατίες, καθώς µπορούν να διαχειρίζονται όλες τις εταιρικές τους συνδέσεις, κινητής και σταθερής.

Περιπού 2 εκατ. κάθε μήνα οι ενεργοί χρήστες COSMOTE APP

Αριθµώντας περίπου 2 εκατοµµύρια ενεργούς χρήστες κάθε µήνα, το COSMOTE APP φαίνεται πως καλύπτει κάθε ανάγκη επικοινωνίας. Σύµφωνα µε στοιχεία της εταιρείας, τους τελευταίους µήνες χρησιµοποιούν καθηµερινά την εφαρµογή, κατά µέσο όρο, 300.000 πελάτες.

Κατεβάζοντας δωρεάν το COSMOTE APP στο κινητό ή το tablet τους (iOS, Android και Huawei), οι συνδροµητές της εταιρείας παίρνουν δώρ ο 4GB και αποκτούν άµεση πρόσβαση στις υπηρεσίες της εφαρµογής.

Ανταποκρινόµενη στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, η COSMOTE συνεχίζει να εµπλουτίζει τα ψηφιακά της προϊόντα µε «έξυπνες» λύσεις, συµβάλλοντας σε έναν κόσµο καλύτερο για όλους µε τη βοήθεια της τεχνολογίας.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 4/11