Προχωράμε μαζί με την εποχή. Αξιοποιούμε τα δώρα της τεχνολογίας και απολαμβάνουμε το σύγχρονο αύριο. Προσαρμοζόμαστε στις εξελίξεις και αναζητάμε ακόμα πιο έξυπνες λύσεις που θα κάνουν τη ζωή μας πιο ευέλικτη.

Γιατί λοιπόν να μην κάνουμε μερικές μικρές αλλαγές ακόμα, έτσι ώστε να εξοικονομηθούν ενέργεια και χρήματα;  

Η τεχνολογία LED μπαίνει στα σπίτια μας και υπόσχεται να κάνει την καθημερινότητά μας πιο οικονομική και πιο… πράσινη.

Μικρές αλλαγές, μεγάλα οφέλη

Η τεχνολογία LED, αποδεδειγμένα, είναι γνωστή για την υψηλή απόδοση και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως, οι λαμπτήρες LED εξασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση ενώ έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζονται συχνή αντικατάσταση.

Και τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εδώ… συνεχίζουν και μας κάνουν την καθημερινότητά μας ακόμα πιο εύκολη με:

  • Εξοικονόμηση χρημάτων - η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας μειώνει το κόστος του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λαμπτήρων -λιγότερες αντικαταστάσεις και μειωμένο κόστος συντήρησης.
  • Ασφάλεια – η χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας κάνει τους λαμπτήρες LED πιο ασφαλείς στη χρήση και μειώνει τον κίνδυνο πυρκαγιάς.
  • Ανθεκτικότητα -οι λαμπτήρες LED είναι πιο ανθεκτικοί σε κραδασμούς και δονήσεις.
  • Άμεση φωτεινότητα -οι λαμπτήρες LED φτάνουν στη μέγιστη φωτεινότητα χωρίς καθυστέρηση.

Όλα τα παραπάνω υπογραμμίζουν ακόμα περισσότερο την ανάγκη για υιοθέτηση φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων ενέργειας.

1_filament_a_bulb_dimmable

LED- προτάσεις Toshiba

Μια εταιρεία όπως η Toshiba δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός αυτής της επαναστατικής εξέλιξης. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που τη διακρίνει, παρουσιάζει ανταγωνιστικές λύσεις στον τομέα του LED φωτισμού, τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Το δυναμικό brand με παγκόσμιο αποτύπωμα, που ξεχωρίζει για τον προϊοντικό σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών, διαθέτει μια γκάμα προϊόντων που θα «παρασύρουν» κάθε καταναλωτή στο «πράσινο» ενεργειακό αύριο.

Κάθε ανάγκη φωτισμού καλύπτεται: από οικιακούς λαμπτήρες μέχρι προϊόντα αρχιτεκτονικού φωτισμού και από φωτιστικά δρόμου μέχρι βαρέος τύπου βιομηχανικά φωτιστικά με αντοχή σε υγρασία, κρούση και χημική διάβρωση.

Με προτάσεις ιδανικές για τον τουριστικό κλάδο όπως ξενοδοχειακά καταλύματα, χώροι εστίασης ή καταστήματα τουριστικού ενδιαφέροντος, οι Filament led λαμπτήρες της Toshiba κάνουν τη διαφορά.

Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και σπειρώματα, καθώς και με ρυθμιζόμενη ένταση φωτισμού. Μέσα από τις πλούσιες αυτές επιλογές, καλύπτονται ακόμα και οι πιο απαιτητικές δυναμικές διακοσμητικές και αρχιτεκτονικές ανάγκες των χώρων.

Στο χαρτοφυλάκιο των επαγγελματικών λύσεων περιλαμβάνεται επίσης η ανταγωνιστική σειρά των Panel LED UGR<19 Pro της Toshiba, η οποία πλέον ενισχύεται με το Pro S2 και το Pro S2 DALI.​

Το προϊόν υπόσχεται μεγαλύτερη αποδοτικότητα (156 lumen/watt) και είναι ιδανικό για χώρους όπως γραφεία, νοσοκομεία, σχολεία ή αίθουσες συνεδριάσεων. Η έκδοση DALI παρέχει μάλιστα τη δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού (Smart Control) και ρύθμισης έντασης φωτεινότητας (Dimmer).​ Επίσης, διαθέτει πιστοποίηση ΕΝΕC που διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και τις οδηγίες ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.​

panel_ug19-1

Τον LED φωτισμό Toshiba στη χώρα μας, αντιπροσωπεύει η εταιρεία Westnet.

Η Westnet ανήκει στον Όμιλο Olympia και κατέχει την αποκλειστική διανομή των καταναλωτικών μπαταριών Toshiba σε περισσότερες από 60 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Υποσαχάρια Αφρική, κατακτώντας τη Νο1 θέση παγκοσμίως ως διανομέας της Toshiba στη συγκεκριμένη προϊοντική κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία συμβάλλει σταθερά στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο της Toshiba σε συνεργασία με το τμήμα R&D σε Τόκυο και Ταϊπέι.

Μάθετε τα πάντα για τις λύσεις Westnet Batteries & LED Lighting στο tsb@mywestnet.com

Η ενέργεια πλέον, είναι με το μέρος μας!

1_filament_a_bulb_non-dimmable