Σε μια λαμπρή τελετή στα Hellenic Responsible Business Awards 2024, που πραγματοποιήθηκαν στο Μουσείο Οίνου, βραβεύτηκε η Τίνα Μιχαηλίδου, ιδιοκτήτρια της GR8 Communication και δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, καθώς μπήκε στη λίστα «20 under 40 PR», ανάμεσα στους 20 καλύτερους στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία κάτω των 40 ετών από το Marketing Week.

Ίδρυσε την εταιρεία της σε ηλικία μόλις 35 ετών και κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να συνεργαστεί με πολύ μεγάλες εταιρείες και να αναλάβει project επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που ξεχώρισαν για το έργο, την αποδοτικότητα, την πρωτοτυπία, την καινοτομία και τις ιδέες της. 

mihailidou_tina__1_

Απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Επιστημών, η Τίνα Μιχαηλίδου έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της επικοινωνίας. Σήμερα είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ενώ έχει συνεργαστεί και σε εκπομπές στην ΕΡΤ, στον ANT1 και στον ALPHA TV. Τα τελευταία τρία χρόνια διοικεί με μεγάλη επιτυχία την GR8 Communication, αποδεικνύοντας την ικανότητά της να ηγείται με πάθος, όραμα και στρατηγική. 

Η δυναμική της προσέγγιση, η οργάνωση και η επιμονή της την έχουν κατατάξει ανάμεσα στους 20 πιο επιτυχημένους κάτω των 40 ετών στον τομέα της, παρέχοντας υπηρεσίες όπως στρατηγική εταιρικής επικοινωνίας, παραγωγή περιεχομένου, διοργάνωση event, Social Media, press office, κατασκευή ιστοσελίδων, Google Ads και influence marketing. Η βράβευσή της στα Hellenic Responsible Business Awards 2024 αποτελεί αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας και της αφοσίωσής της στον χώρο της επικοινωνίας.

mihailidou_tina__2_

Η Τίνα Μιχαηλίδου αποτελεί πρότυπο για τις γυναίκες που φιλοδοξούν να διαπρέψουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, ενώ η ενεργητικότητα και η προσήλωσή της αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους.