Η nrg απέσπασε το ανώτατο βραβείο Gold Effie στην κατηγορία της Ενέργειας στα Effie Awards Hellas 2024, για την εξαιρετική αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής της καμπάνιας "Η μαμά του κυρίου που δουλεύει στην nrg". Η καμπάνια αυτή, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία Frank & Fame, ξεχώρισε για την καινοτομία, την αυθεντικότητα και την ικανότητά της να συνδεθεί συναισθηματικά με το κοινό.

Τα Effie Awards, η κορυφαία διάκριση στον χώρο του marketing και της επικοινωνίας, αποτελούν τη μοναδική διεθνή αναγνώριση για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας μιας καμπάνιας. Αυτή η βράβευση, λοιπόν, αναδεικνύει τη δέσμευση της nrg να δημιουργεί καμπάνιες που συνδυάζουν τη δημιουργικότητα με τα εμπορικά αποτελέσματα, ενδυναμώνοντας τη θέση της στην ανταγωνιστική αγορά της ενέργειας.

Η καμπάνια "Η μαμά του κυρίου που δουλεύει στην nrg" αξιοποίησε την ιδέα της Ελληνίδας μητέρας ως τον καλύτερο διαφημιστή, προσφέροντας ένα μήνυμα που ήταν απλό και αυθεντικό. Μέσα από το χιούμορ και τη ζεστασιά, η καμπάνια κατόρθωσε να επικοινωνήσει την υπεροχή και την αξιοπιστία της nrg, κάνοντας τη διαφορά σε μια αγορά με απαιτητικούς καταναλωτές που αναζητούν ενημέρωση σε ένα πολύπλοκο τοπίο.

Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς της ομάδας marketing της nrg, που με το πάθος και τη δημιουργικότητά της κατάφερε να ξεχωρίσει. Παράλληλα, η σπουδαία αυτή αναγνώριση αποτελεί για την nrg μια επιβεβαίωση ότι η φαντασία και η αυθεντικότητα μπορούν να κάνουν τη διαφορά, μετατρέποντας τις ιδέες σε εμπειρίες που αγγίζουν το κοινό με ουσιαστικό τρόπο.

effie_awards
effie_awards_nrg


Σχετικά με την nrg

Η nrg αποτελεί τον ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας που καλύπτει όλο το φάσμα των ενεργειακών αναγκών του Έλληνα καταναλωτή μέσα και έξω από το σπίτι και την επιχείρηση. Μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα ενέργειας, οι πελάτες της nrg αποκτούν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών.

Παράλληλα, ως μέρος της ενεργειακής μετάβασης της χώρας, η nrg παρέχει πρωτοποριακές λύσεις ηλεκτροκίνησης και είναι η μοναδική εταιρεία ενέργειας που κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα, για κάθε οδηγό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με το δίκτυο incharge. Σε συνεργασία με τα πρατήρια του Ομίλου Motor Oil, Shell και AVIN, το δίκτυο incharge, αποτελεί σήμερα το δίκτυο με τους πιο γρήγορους ταχυφορτιστές στη χώρα.

Αξιοποιώντας πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η nrg παρέχει στους πελάτες της και την δυνατότητα να μετατρέψουν το σπίτι τους σε «έξυπνο», τόσο με λύσεις Smart Home μέσα από την εφαρμογή allSmart Home, powered by nrg, όσο και από τις συσκευές που διαθέτει στα καταστήματα και την ιστοσελίδα της. Τέλος με την υπηρεσία nrg PHOTOVOLTAIC και τη συνδρομή nrg GREEN, οι πελάτες της έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν το λογαριασμό τους αλλά και το ενεργειακό τους αποτύπωμα στηρίζοντας τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.