Τα νέα αναδιπλούμενα Smartphones SAMSUNG Galaxy Z Fold6 5G και Galaxy Ζ Flip6 5G, η νέα σειρά Galaxy Watch7, αλλά και τα νέα Galaxy Buds3 & Buds3 Pro, έρχονται στις 24 Ιουλίου στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ. Οι προ-παραγγελίες για τα κορυφαία μοντέλα της SAMSUNG, που ξεχωρίζουν για τις ισχυρές τους επιδόσεις και τον premium σχεδιασμό τους, ξεκίνησαν στα φυσικά καταστήματα, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr. Έως και τις 23/07, με κάθε προ-παραγγελία Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6 και επιστρέφοντας την παλιά τους συσκευή, οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν voucher αξίας 100€, επιπλέον της αξίας της παλιάς συσκευής. Επίσης, παίρνουν δωρεάν ασφάλεια θραύσης οθόνης για ένα χρόνο.

SAMSUNG Galaxy Z Fold6 | Z Flip6

Τα νέα foldables της SAMSUNG είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και φέρουν τον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy, για γρήγορο multitasking. Έχουν ευρυγώνια κάμερα 50MP για εκπληκτικές φωτογραφίες και selfie 10MP. Είναι εξοπλισμένα με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης (AI), όπως στο Galaxy Ζ Fold6 η λειτουργία “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”, το “Photo Assist” που επεξεργάζεται τις εικόνες, το “Note Assist” που συνοψίζει και απομαγνητοφωνεί το κείμενο, αλλά και το “Sketch to Image” που αναβαθμίζει ένα σκίτσο σε εικόνα. Αντίστοιχα, το Galaxy Z Flip6 υποστηρίζει το “Chat Assist” που προσαρμόζει το ύφος του μηνύματος σε επαγγελματικό ή φιλικό, αλλά και το “Photo Assist”. Είναι, επίσης, 5G, πιστοποιημένα στο δίκτυο COSMOTE, για να απολαμβάνουν οι χρήστες τις ταχύτητες και τις δυνατότητες του μεγαλύτερου 5G δικτύου στη χώρα, που έχει ξεπεράσει το 90% σε πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη.

Το Galaxy Z Fold6 είναι το πιο ελαφρύ Fold μέχρι σήμερα. Διαθέτει μεγάλη εσωτερική οθόνη 7,6” Dynamic AMOLED 2X για ατελείωτο gaming, αλλά και εξωτερική 6,3’’ HD+ Dynamic AMOLED 2X. Έχει βελτιωμένο και λεπτότερο S Pen για παραγωγικότητα στο μέγιστο. Το multitasking είναι εξαιρετικά εύκολο, με πρόσβαση σε πολλαπλά παράθυρα. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 4400mAh για να κρατάει όλη μέρα, ενώ έχει δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης, αλλά και ταχείας ασύρματης φόρτισης. Κυκλοφορεί σε ασημί, ρoζ και μπλε.

thumbnail_samsunggalaxyzfold6

 

Το Galaxy Z Flip6 διαθέτει εξωτερική οθόνη 3,4” Super AMOLED και εσωτερική 6,7” Dynamic AMOLED 2X. Έχει μπαταρία 4.000mAh για μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ υποστηρίζει και υπερταχεία φόρτιση. Κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις: μπλε, ασημί, κίτρινο και ανοιχτό πράσινο (Mint).

thumbnail_samsunggalaxyzflip6

 

Το Galaxy Z Fold6 διατίθεται για προ-παραγγελία από τα 2.099€ (ή από 43,73€ /μήνα σε 48 άτοκες δόσεις), ενώ το Galaxy Z Flip6 από τα 1.249€ (ή από 26,02€/μήνα σε έως 48 άτοκες δόσεις). Τα νέα μοντέλα μπορούν να συνδυαστούν με μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ.


SAMSUNG Galaxy Watch7 & Galaxy Watch Ultra

Τα νέα Galaxy Watch7 και Galaxy Watch Ultra είναι τα πρώτα ρολόγια με Galaxy AI, που βοηθούν στον καθημερινό έλεγχο της ευεξίας, ενώ παρακολουθούν και την ποιότητα του ύπνου. Διαθέτουν ολοκαίνουργιο hardware με διπλό σύστημα GPS, νέο αισθητήρα Bioactive για πιο ακριβείς μετρήσεις και ισχυρότερο επεξεργαστή. Η μπαταρία τους διαρκεί περισσότερο, είναι πολύ ανθεκτικά και υποστηρίζουν ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Η σειρά Galaxy Watch7 ξεκινά από 319,90€ (ή από 13,33€/μήνα σε έως 24 άτοκες δόσεις), ενώ η σειρά Galaxy Watch Ultra κοστίζει 699,90€ (ή από 19,44 €/μήνα σε έως 36 άτοκες δόσεις). Με κάθε προ-παραγγελία Galaxy Watch7 40mm στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές παίρνουν δώρο ένα λουράκι Fabric Band σε Pink White ή σε Navy χρώμα με το Galaxy Watch7 44mm, ενώ με κάθε προ-παραγγελία Galaxy Watch Ultra παίρνουν δώρο ένα Trail Band, μέσω SAMSUNG Members.

 

samsung_galaxy_watch7
samsung_galaxy_watch_ultra

 

SAMSUNG Galaxy Buds3 | Buds3 Pro

Με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό, τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds3 | Buds3 Pro προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ακρόασης. Με βελτιστοποίηση ήχου χάρη στο προσαρμοστικό EQ και την αναβαθμισμένη ενεργή ακύρωση θορύβων ΑNC, με τη δύναμη του ΑΙ. Παράλληλα, υποστηρίζουν την τεχνολογία Auracast που επιτρέπει την διανομή ήχου σε πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα, ενώ έχουν και πιστοποίηση στεγανότητας ΙP57. Τα Galaxy Buds3 διατίθενται στα 179,90€ (ή από 14,99€/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις) και τα Buds3 Pro στα 249,90€ (ή με 20,83€/ μήνα σε 12 άτοκες δόσεις). Με κάθε προ-παραγγελία Galaxy Buds3 | Buds3 Pro, οι ενδιαφερόμενοι παίρνουν δώρο θήκη Κeith Haring Slickback Clear μέσω SAMSUNG Members.

samsung_galaxy_buds3
samsung_galaxy_buds3pro