Προ των πυλών για μια μεγάλη συμφωνία κοινής διάθεσης αθλητικού περιεχομένου βρίσκονται η Cosmote TV με τη Nova, η οποία θα επιτρέψει στους συνδρομητές να απολαμβάνουν περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις με μία μόνο συνδρομή, ένα βήμα που θα βοηθήσει μεταξύ άλλων και στην καταπολέμηση της πειρατείας.

Όπως αναφέρουν πηγές του Ομίλου ΟΤΕ, «βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις (με τη Nova) για τη σύναψη συμφωνίας αμοιβαίας χονδρικής διάθεσης των αθλητικών μας καναλιών. Η συμφωνία θα επιτρέψει στην COSMOTE TV να προσφέρει νέα, βελτιωμένα πακέτα συνδρομητικής τηλεόρασης στους πελάτες της, που θα περιλαμβάνουν περισσότερο αθλητικό περιεχόμενο με μία μόνο συνδρομή και σε πολύ ελκυστική τιμή. Με τον τρόπο αυτό γίνεται και ένα ουσιαστικό βήμα για την καταπολέμηση της πειρατείας, η οποία στρεβλώνει την αγορά απειλώντας την οικονομική επιβίωση των παρόχων συνδρομητικής τηλεόρασης».

Έτσι, με την επίτευξη της συμφωνίας, χιλιάδες συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν διοργανώσεις και αγώνες που βρίσκονταν είτε στην Cosmote TV είτε στη Nova και μέχρι πρότινος, θα χρειάζονταν δύο συνδρομές.