Κλείσε τα μάτια και φαντάσου ένα τεράστιο σαλόνι. Τοίχοι γαλάζιοι φτιαγμένοι από θάλασσα και σκεπή από ήλιο. Ένα μεγάλο τραπέζι σμιλεμένο από βράχο, δεσπόζει πάνω στο πολύφυλλο χαλί, ΄΄φορτωμένο΄΄ με κρητικές απολαύσεις. Το σαλόνι αυτό δεν έχει πόρτα. Μόνο παράθυρα ορθάνοιχτα να μπαινοβγαίνει ο περήφανος άνεμος.  

Αυτή είναι η Κρήτη! Ένα σαλόνι που υποδέχεται όλους εκείνους που θέλουν να ζήσουν την αυθεντική φιλοξενία… το αυθεντικό χαμόγελο! Σε τούτο το σαλόνι χωράμε όλοι. Κανένα ΄΄συρτάρι΄΄ δεν είναι κλειδωμένο. Μπορείς να εξερευνήσεις και να γευθείς τα πάντα. Εδώ, έχεις τη δύναμη να σταματήσεις το χρόνο!

Η… εν πλω φιλοξενία

Τα πλοία της ANEK LINES είναι η πρώτη γεύση της γενναιόδωρης κρητικής φιλοξενίας.

Γιατί σε ταξιδεύει από/προς Χανιά και Ηράκλειο, με τον αέρα του τόπου της. Στα πλοία της δεν είσαι επιβάτης, είσαι φιλοξενούμενος και ένας φιλοξενούμενος πρέπει να νιώθει εμπιστοσύνη, οικειότητα και άνεση… να νιώθει σαν το σπίτι του. Να μπορεί να πάρει παρέα το κατοικίδιό του χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα κατά το booking, αφού πλέον κάνει on line κράτηση PET καμπίνας, χωρίς extra χρεώσεις. Και η καμπίνα του να είναι άνετη και ευχάριστη όπως και η κρεβατοκάμαρά στο σπίτι του. Επίσης μπορεί να ΄΄κατευνάσει΄΄, και εν πλω, τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες με τη χρήση ειδικών κάδων ανακύκλωσης.  

aa12
aa333

Η ANEK LINES ξέρει και κάνει ένα ταξίδι στην Κρήτη πιο προσιτό… πιο οικείο.Με πακέτα προσφορών από €102 σε επιβάτες με Ι.Χ. ή και από 229 για 4κλινη καμπίνα & Ι.Χ, η κρητική «αγκαλιά» γίνεται ακόμη μεγαλύτερη και τα ποτήρια με την παγωμένη τσικουδιά περιμένουν για τα καλωσορίσματα.

Και φυσικά δεν ξεχνάμε το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles. Μαζεύοντας και εξαργυρώνοντας seasmiles, η έκδοση δωρεάν ή με έκπτωση εισιτηρίων, είναι εξασφαλισμένη. Επίσης δίνονται αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που θα κάνουν το ταξίδι μας αξέχαστο! Επιπλέον, ως μέλη του Seasmiles, απολαμβάνουμε εκπτώσεις και προνόμια στο δίκτυο των 240+ συνεργατών του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα. Για τα μέλη της Blue ή Silver βαθμίδας υπάρχει ΚΑΙ η επιλογή εκτύπωσης της φυσικής βιοδιασπώμενης κάρτας εν πλω. Η βιοδιασπώμενη κάρτα Seasmiles, σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες, μας «σαλπάρει» μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού.

on_board_shops_01_elyros_anek_lines
pets_on_board_anek_lines_001_h

Για εκείνους που δεν έχουν ακόμα στην κατοχή τους κάρτα Seasmiles, με μια επίσκεψη στο https://seasmiles.com/el/ ή -κατά τη διάρκεια του ταξιδιού- στο Seasmile Kiosk, η κάρτα γίνεται δική τους.

Η ΑΝΕΚ LINES,μέλος της Attica Group, με 9 πλοία στο δυναμικό της μας φιλοξενεί εν πλω και μας ταξιδεύει στις αγκαλιές της Κρήτης. Χανιά και Ηράκλειο γίνονται τα «εξοχικά σπίτια» μας και αφετηρίες νέων αναμνήσεων.

 

image00111

Δες όλες τις προσφορές εδώ: https://www.anek.gr/el-gr/prosfores-ekptoseis?page=1 και επίλεξε αυτή που θα οδηγήσει στο… κρητικό σαλόνι της λεβεντογέννας γης!