Σε μια απαιτητική καθημερινότητα, η σκέψη των διακοπών είναι αυτή που μας χαλαρώνει και κάνει το μυαλό να ταξιδεύει σε μέρη που ο νους «κατεβάζει ταχύτητες».

Θάλασσα, γραφικά σοκάκια, ταβερνάκια, μεσημέρια που μεταμορφώνονται σε απρογραμμάτιστα ξενύχτια.

Μπορεί να μην πηγαίνουμε σταθερά σε έναν προορισμό κάθε καλοκαίρι, αλλά σταθερά επιλέγουμε άνεση και προσιτή πολυτέλεια. Επιλέγουμε σταθερά, Blue Star Ferries.

Ταξιδεύουμε γρήγορα και άνετα σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα με στόχο το απόλυτο καλοκαίρι!

Με μία περιήγηση στο website www.bluestarferries.com θα βρούμε τα πάντα για τους αγαπημένους μας προορισμούς, θα κλείσουμε εισιτήρια με λίγα μόνο κλικ και ξε-φεύγουμε για διακοπές με τον καλύτερο τρόπο!  

12794

Σταθερά, με τα κατοικίδιά μας και… τις λοιπές «αδυναμίες» μας.

Με την Blue Star Ferries δεν αποχωριζόμαστε τα κατοικίδιά μας γιατί μπορούμε κατά την κράτησή μας να επιλέγουμε καμπίνες PET, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε στα μπαρ μεγάλη ποικιλία από γευστικά σνακς, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό, ενώ στα εστιατόρια Α la Carte βρίσκουμε εμπνευσμένες δημιουργίες, μία προσεκτικά επιλεγμένη πλούσια λίστα κρασιών Ελλήνων και ξένων παραγωγών και άψογο service. Παράλληλα, υπάρχουν και Self Service εστιατόρια, με μεγάλη ποικιλία πιάτων με πεντανόστιμες γεύσεις.

Επιπλέον, στα πλοία Blue Star Naxos και Blue Star Paros βρίσκουμε τα Bonheur Bars, τα οποία αποτελούν ένα premium concept για σνακς και καφέ συνδυάζοντας παράλληλα στοιχεία από την κουλτούρα του κρασιού.

lounge_at_reception
lounge
cabin
lounge-_οικονομικη

Και για όσους έχουμε αδυναμία στα ψώνια, στα εν πλω καταστήματα Blue Star Ferries μπορούμε να αγοράσουμε κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα της εταιρίας. Εάν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κάρτα, κανέναν πρόβλημα.  Σε όλα τα πλοία υπάρχουν και ATM για εύκολη και γρήγορη ανάληψη χρημάτων. Όλα αυτά θα μας βοηθήσουν να αποδράσουμε από όλες τις καθημερινές μας συνήθειες, εκτός από μια: την ανακύκλωση. Στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης, εντός των πλοίων, συνεχίζουμε να προστατεύουμε το περιβάλλον και να «χαμογελάμε» στον πλανήτη μας.

Σταθερά, συνταξιδεύουμε με τον  BlueStarino.

Όσοι ταξιδεύουμε με μικρά παιδιά σε 4κλινη εξωτερική καμπίνα, μπορούμε να αναζητήσουμε τον παιδικό ήρωα Bluestarino! Απλά, επισκεπτόμαστε τη ρεσεψιόν κατά την επιβίβασή μας για να ενημερωθούμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα των συγκεκριμένων 4κλινων.

Σε περίπτωση που ο Bluestarino έχει πολλές «υποχρεώσεις», τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν με τις υπόλοιπες Blue Star Ferries- εκπλήξεις. Στη ρεσεψιόν υπάρχουν μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές, με τα οποία οι μικροί ταξιδιώτες θα περάσουν δημιουργικό χρόνο και θα απολαύσουν ένα ευχάριστο ταξίδι.

Σταθερά και με επιβράβευση

Όσοι ταξιδεύουμε σταθερά με Blue Star Ferris, ξέρουμε ότι έχουμε επιπλέον προνόμια με το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles. Δεν αφήνουμε κανένα seasmile να πάει χαμένο γιατί γνωρίζοντας ότι με τη συλλογή και την εξαργύρωσή τους η έκδοση δωρεάν ή με έκπτωση εισιτηρίων, είναι εξασφαλισμένη.

Επίσης επωφελούμαστε αποκλειστικών προνομίων, προσφορών και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που θα κάνουν το ταξίδι μας αξέχαστο! Επιπλέον, ως μέλη του Seasmiles, απολαμβάνουμε εκπτώσεις και προνόμια στο δίκτυο των 240+ συνεργατών του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα. Για τα μέλη της Blue ή Silver βαθμίδας υπάρχει ΚΑΙ η επιλογή εκτύπωσης της φυσικής βιοδιασπώμενης κάρτας εν πλω. Σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες η βιοδιασπώμενη κάρτα Seasmiles, «σαλπάρει» μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού.

Φυσικά ενημερώνουμε τους φίλους που δεν έχουν ακόμα στην κατοχή τους κάρτα Seasmiles, ότι με μια επίσκεψη στο https://seasmiles.com/el/ ή -κατά τη διάρκεια του ταξιδιού- στο Seasmile Kiosk, η κάρτα γίνεται δική τους.

ray_902_3812_bs_delos
ray_902_5618_bs_patmos

Η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group, με 11 πλοία στο δυναμικό της που προσεγγίζουν αγαπημένους προορισμούς στις κοσμοπολίτικες Κυκλάδες και τα μοναδικής ομορφιάς Δωδεκάνησα, μας δίνει σταθερά ραντεβού και αυτό το καλοκαίρι. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παραμείνουμε… σταθεροί στην πρόταση: ΄΄θέλω διακοπές τώρα΄΄!