Η ζωή μας κατακλύζεται από διλήμματα και καθημερινά καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσα στην πιο σωστή, την πιο εξυπηρετική, την πιο απολαυστική… έξοδο διαφυγής.

Απόδραση και διακοπές γίνονται πλέον λέξεις συνώνυμες. Εάν το πληκτρολόγιο του υπολογιστή μας ακούγεται σαν παφλασμός κυμάτων, σημαίνει πως πρέπει να εντοπίσουμε γρήγορα το μέσο που θα μας βοηθήσει στην απόδραση: ένα πλοίο Hellenic Seaways!

Για διακοπές στις Κυκλάδες και το Β.Α. Αιγαίο ή αυθόρμητες εξορμήσεις στο Σαρωνικό, η Hellenic Seaways μας ταξιδεύει με ταχύτητα, άνεση και αξιοπιστία για το πιο ευχάριστο ταξίδι.

Φύγαμε τώρα για τα νησιά του Σαρωνικού με τα Aero Highspeed και το Flying Cat. Η απόδραση γίνεται πραγματικότητα στον Πόρο, στην αρχοντική Ύδρα, στις μαγευτικές Σπέτσες, στην εξωτική Ερμιόνη, στο σικ Πόρτο Χέλι.

 

highspeed4-low
ray_flying_cat4

Ταξιδεύουμε γρήγορα και άνετα στις Κυκλάδες με το αγαπημένο Highspeed 4 που προσεγγίζει Πάρο, Νάξο, Κουφονήσι και Αμοργό. Οι φανατικοί θαυμαστές της Παροικιάς και της Νάουσας δίνουμε ραντεβού στο νησί γρήγορα και εύκολα. Απολαμβάνουμε τα καταγάλανα νερά της Νάξου, την παρθένα ομορφιά της Αμοργού και του Κουφονησίου, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο.

Τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου μας περιμένουν να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες.

Απόδραση με καλή παρέα και… προσφορές!

Τα σχέδια απόδρασης με την Hellenic Seaways δεν έχουν μόνο  μαγευτικούς προορισμούς… έχουν και προσφορές, με εκπτώσεις έως και 50%.

Και το καλύτερο; Μπορούμε  και το «σκάμε» παρέα ΚΑΙ με τους 4ποδους φίλους μας. Ταξιδεύουμε άνετα και ευχάριστα στις καμπίνες PET, ζητώντας απλά την καμπίνα κατοικίδιων κατά την κράτησή μας, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

501_9460
501_9762

Επίσης δεν μένουμε ούτε λεπτό χωρίς διασκέδαση. Με on-board infotainment πλατφόρμα, @sea συνδεόμαστε μέσω του wifi των πλοίων, και επιλέγουμε το ψυχαγωγικό υλικό που θα μας κρατήσει συντροφιά: χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι, podcast, μουσική, κ.α.

Και για να πετύχει 100% το σχέδιο απόδρασης, δεν ξεχνάμε το πρόγραμμα Seasmiles.

Επωφελούμαστε αποκλειστικών προνομίων, προσφορών και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που θα κάνουν το ταξίδι μας, εμπειρία! Επιπλέον, ως μέλη του Seasmiles, απολαμβάνουμε εκπτώσεις και προνόμια στο δίκτυο των 240+ συνεργατών του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα. Για τα μέλη της Blue ή Silver βαθμίδας υπάρχει ΚΑΙ η επιλογή εκτύπωσης της φυσικής βιοδιασπώμενης κάρτας εν πλω. Σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες η βιοδιασπώμενη κάρτα Seasmiles, «σαλπάρει» μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού. Και εάν μας έχει ξεφύγει αυτή η μικρή λεπτομέρεια, κανένα πρόβλημα. Με μια επίσκεψη στο https://seasmiles.com/el/ ή -κατά τη διάρκεια του ταξιδιού- στο Seasmiles Kiosk, η κάρτα γίνεται δική μας.

Ακόμα δεν έχεις αποφασίσει για το δικό σου σχέδιο απόδρασης; Η Hellenic Seaways, μέλος της Attica Group, σου προσφέρει 15 πλοία «διαφυγής» για αγαπημένους προορισμούς στα νησιά του Σαρωνικού, τις Κυκλάδες και το Β.Α. Αιγαίο.

Δες όλα τα «μέσα» και πληροφορίες απόδρασης εδώ και… φύγε!