Έκθεση του πατέρα, συζύγου, πρώην αδειούχου και νυν εργαζόμενου Αντώνη… σε συνεργασία με τη «μάνα κουράγιο ξεκινάνε τα σχολεία» Τζένη.
Θέμα: «Πως αισθάνομαι που μπήκε ο Σεπτέμβριος»

Ο Σεπτέμβριος γενικά είναι ένας μήνας που δεν ξέρεις πως να τον διαχειριστείς.

Έχεις επιστρέψει στο γραφείο αλλά τα βατραχοπέδιλα είναι ακόμα στο αυτοκίνητο. Συνεχίζεις να αγοράζεις καρπούζι αλλά ρίχνεις στο καλάθι και δυο τετράδια.
Τα συναισθήματα είναι μπερδεμένα. Σταματάς να πληρώνεις ξαπλώστρες/γρανίτες/rooms to let, δεν θα χρειαστεί να φουσκώσεις για 9 μήνες τη φλαμίνγκο-βάρκα αλλά… ξεκινάει η μάχη για το πρωινό ξύπνημα και βγαίνουν από χειμερία νάρκη, τα εποχιακά έξοδα.

Ας το πάρουμε απόφαση: Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που ο γονιός θέλει συμπαράσταση, φροντίδα και κατανόηση… εντάξει και ο φοιτητής έχει τα δίκια του, αλλά και ο γονιός έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά. Πρέπει να βάλει πολλά πράγματα σε τάξη.
Επειδή στο σπίτι είμαστε άνθρωποι της τεχνολογίας, σκεφτήκαμε να κάνουμε search μέσω τεχνητής νοημοσύνης (AI) για το πως μπορούμε να «βάλουμε μπροστά» τον μήνα όσο γίνεται πιο ανώδυνα. Tότε έγινε κάτι απίστευτο…

Όταν πληκτρολογήσαμε «Πως θα πάρεις τη δύναμη του AI στα χέρια σου ως γονιός» ανάμεσα στα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίστηκε Κωτσόβολος-banner!

Αυτό ήταν ξεκάθαρο σημάδι…o Κωτσόβολος είναι η «AΙ» του Σεπτεμβρίου! Το «AΙ» που θα βάλει σε τάξη την τεχνολογία και θα κάνει όχι μόνο το σπίτι μας καλύτερο, αλλά θα σώσει και τη ψυχική μας υγεία! Με λίγα λόγια, σωθήκαμε!

Διαβάσαμε με τη σύζυγο τα πάντα για το πρόγραμμα «Τεχνολογία σε Τάξη» και… πιστέψαμε σε αυτό αμέσως!

Μέχρι να κατέβουμε στο αυτοκίνητο για να πάμε στον κοντινότερο Κωτσόβολο, είχαμε ήδη «προσηλυτίσει» τη μισή πολυκατοικία! 2 φοιτητές, 1 καθηγήτρια, 6 γονείς…

Τους βάλαμε όλους να μπουν στο site του Κωτσόβολου και να ανακαλύψουν τα επιλεγμένα προϊόντα του προγράμματος «Τεχνολογία σε Τάξη».

Γείτονες, φίλοι, συγγενείς πήραμε τη δύναμη του AI στα χέρια μας με τις μοναδικές προσφορές σε laptop, tablet και desktop (οι οποίες παίζουν κάθε εβδομάδα), την καταρτισμένη υποστήριξη από τους Microsoft Certified Experts του Κωτσόβολου, τη νέα υπηρεσία Trade In σε laptop, tablet και desktop για επιπλέον όφελος και πολλά άλλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι «πιστοί» ήταν πάρα πολλοί αλλά όλα ήταν σε τάξη και δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Μεταξύ μας και να εμφανιστεί κάποιο θεματάκι, υπάρχουν πάνω από 100 τεχνικοί της Κωτσόβολος σε όλη την Ελλάδα, με εκπαίδευση και πιστοποίηση από τη Microsoft στη χρήση του Copilot, του εργαλείου ΑΙ που ενσωματώνεται σε εφαρμογές της Microsoft. Απόλυτη εμβάθυνση γνώσεων δηλαδή.

kalutero_spiti_kotsovolos

Και έρχεται και το… Καλύτερο Σπίτι. Το ιδανικό πακέτο για τη νέα σεζόν, τόσο για όσους επιθυμούν να εξοπλίσουν ή να ανανεώσουν τον χώρο τους με τις καλύτερες προτάσεις τεχνολογίας, όσο και στους φοιτητές που κάνουν το νέο τους ξεκίνημα! Τι να πρωτογράψω; Για τις δωροεπιταγές έως 20% της αξίας των αγορών; Τους τόκους που μπορεί να φτάσουν σε επίπεδο «δώρο»; Τις εξατομικευμένες συμβουλές ακόμα και με ραντεβού σε κατάστημα;

Εγώ και η σύζυγος ήμασταν ένα βήμα πριν δώσουμε άφεση αμαρτιών στον Σεπτέμβριο… αλλά πως θα το κάναμε αφού δεν είμαστε «AΙ»;Και γι΄ αυτό όμως είχε σχέδιο ο Κωτσόβολος, καθώς μπορούσαμε να έχουμε  δωρεάν πρόσβαση σε ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα AI, σε συνεργασία με τους 100mentors, για διαδικτυακά μαθήματα ΑΙ, αλλά και επιπλέον πρόγραμμα mentoring (σε κάποιους από τους συμμετέχοντες)!

Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος «Τεχνολογία σε Τάξη», ο Κωτσόβολος θα προσφέρει σε συνεργασία με την The Tipping Point, σε 10 σχολεία παραμεθόριων περιοχών, δωρεάν ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στην τεχνητή νοημοσύνη.
Επειδή όμως ακόμα παρακολουθούμε το πρόγραμμα που σας αναφέραμε παραπάνω και η έκθεση αυτή γράφεται από εμάς και όχι με AI, θα κλείσουμε εδώ… γιατί είναι Σεπτέμβριος και έχουμε πολλά να κάνουμε!!!! Τον βλέπουμε όμως πιο συμπαθητικά από άλλες χρονιές.

Αυτά είχα να γράψω (η Τζένη έφυγε, πάει να πάρει ένα laptop γιατί θέλει ένα αποκλειστικά δικό της). Περισσότερα στα «Τεχνολογία σε Τάξη» και «Καλύτερο Σπίτι». Να έχετε ένα υπέροχο back to: σχολείο, γραφείο, σπίτι… πραγματικότητα!