Η Honeybee Productions τιμήθηκε για τη σημαντική της συμβολή στον τομέα της τηλεοπτικής παραγωγής, λαμβάνοντας το βραβείο "Contributor to the Digital Evolution of TV Production" στα {Re}Think Digital Awards 2K24. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 7ου {Re}Think Digital Conference, που συγκέντρωσε κορυφαίους επαγγελματίες από τον χώρο της ψηφιακής καινοτομίας.

Η εταιρεία έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών στην τηλεοπτική παραγωγή, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας και της αποδοτικότητας των παραγωγών στην Ελλάδα. Η αναγνώριση αυτή επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της Honeybee Productions στον τομέα της ψηφιακής τηλεοπτικής παραγωγής.

tv-broadcasting-award

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας ο Project Manager Χρήστος Αχλαδάς, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του μέσα από γραπτό μήνυμα, καθώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στο μήνυμά του, ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή να λαμβάνουμε αυτό το βραβείο. Ευχαριστούμε την ομάδα της Honeybee Productions, που εργάζεται ακούραστα για να τηρούμε τα υψηλά μας πρότυπα. Θα συνεχίσουμε να προωθούμε την καινοτομία στην τηλεοπτική παραγωγή με γνώμονα την ποιότητα και τη συνεργασία».

_re_think_digital_awards

Η βράβευση αυτή ενισχύει τη δέσμευση της εταιρείας στην προώθηση της τεχνολογικής εξέλιξης, διατηρώντας την ως ηγετική δύναμη στον κλάδο της τηλεοπτικής παραγωγής στην Ελλάδα.