H ICAP CRIF πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη με επιτυχία, εταιρική εκδήλωση σχετικά με την ενσωμάτωση των ESG Κριτηρίων στις Ελληνικές επιχειρήσεις. Εκπρόσωποι σημαντικών επιχειρήσεων και φορέων της πόλης, συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν κρίσιμα ζητήματα σχετικά με τη βιωσιμότητα, τη συμμόρφωση και την αξιολόγηση των επιχειρήσεων στο πλαίσιο των κριτηρίων ESG.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Σέρκο Κουγιουμτζιάν, Eκτελεστικός Διευθύντης (Sales & Business Development) της ICAP CRIF, ο οποίος αναφέρθηκε στη στρατηγική συνεργασία της ICAP CRIF με τις ελληνικές επιχειρήσεις για την υποστήριξή τους στην ενσωμάτωση βιώσιμων πρακτικών και την ενίσχυση της διαφάνειας μέσω του ESG.

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιδάκη,Υπεύθυνη Marketing Προϊόντος Synesgy, παρουσίασε αναλυτικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στη συλλογή δεδομένων ESG και στην εφαρμογή του ρυθμιστικού πλαισίου. Η Ε. Βιδάκη εξήγησε πώς η πλατφόρμα Synesgy προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε αυτές τις δυσκολίες, διευκολύνοντας την αξιολόγηση και τη συμμόρφωση των επιχειρήσεων με τα ESG κριτήρια.

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες Δελτίο Τύπου.