Δειλά- δειλά τα εποχιακά πανωφόρια κάνουν την εμφάνισή τους. Η ματιά μας ψάχνει για θέση στα τραπεζάκια των εσωτερικών χώρων. Η σελίδα του ημερολογίου γράφει πλέον «Οκτώβριος»… ε και; Ο Καζαντζάκης έλεγε: «Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα». Έτσι και όλοι εμείς. Έχουμε την ΑΝΕΚ LINES, έχουμε την Κρήτη και ταξιδεύουμε κάθε εποχή. Εκεί έχει πάντα καλοκαίρι! Γιατί η Κρήτη έχει ήλιο στην καρδιά και μας προσφέρει σπιτική θαλπωρή.

Αυτή την εποχή, το ταξίδι στην Κρήτη είναι η ιδανική επιλογή για να γνωρίσουμε την πραγματική ατμόσφαιρα του νησιού, καθώς το φθινόπωρο μπορούμε να απολαύσουμε με απόλυτη ηρεμία τις μαγευτικές της παραλίες και να τις συνδυάσουμε με την ανεξερεύνητη και γνήσια παραδοσιακή ορεινή ενδοχώρα.

anek_offers_zeugari-paketa-cha_1920_720

Οι προσφορές της ANEK LINES μας δελεάζουν να φτιάξουμε βαλίτσα. Με πακέτα από €102 για ένα άτομο με Ι.Χ., από €229 για 4 άτομα σε 4κλινη καμπίνα & Ι.Χ ή με κάποια άλλη προσφορά μέσα από το www.anek.gr, ταξιδεύουμε σε Χανιά και Ηράκλειο με άνεση και αέρα φιλοξενίας για επιβάτες αλλά και κατοικίδια! Γιατί για όλους εμάς που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε το κατοικίδιό μας, ταξιδεύουμε άνετα και ευχάριστα στις καμπίνες PET.

elyros_ab4_cabin_anek_lines_z_005__1_

Με απλά βήματα στο ανανεωμένο online booking  της ANEK LINES, ζητάμε την καμπίνα κατοικίδιων κατά την κράτησή μας -χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση- και ταξιδεύουμε μαζί με την  4ποδη παρέα μας, στο νησί που αγαπάμε!

pets_on_board_anek_lines_001_h

Δεν ξεχνάμε το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles, καθώς οι πόντοι που μαζεύουμε μας εξασφαλίζουν αποκλειστικά προνόμια (όπως έκδοση δωρεάν ή με έκπτωση εισιτηρίων, εκπτώσεις στο δίκτυο 240+ συνεργατών του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα, προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας), που θα κάνουν το ταξίδι μας αξέχαστο. Όσοι δεν ξέρουν τη «δύναμη» Seasmiles, μπορούν να εκδώσουν την κάρτα εν πλω ή  μέσω του https://seasmiles.com/el/. Η κάρτα Seasmiles μας αρέσει και για ακόμη έναν λόγο: είναι βιοδιασπώμενη και σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες, σαλπάρει μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού. Επίσης κάθε πλοίο διαθέτει ειδικούς κάδους ανακύκλωσης.

new_seasmiles

Το ταξίδι μας γίνεται ακόμα πιο ευχάριστο με την on-board infotainment πλατφόρμα, @sea. Είναι διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν μέσω του wifi των πλοίων και παρέχει ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό, όπως χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι, podcast, μουσική, κ.α.

ANEK LINES: Ο ορισμός της… Φιλοξενίας εν πλω  

Η ΑΝΕΚ LINES, μέλος της Attica Group, με 9 πλοία στο δυναμικό της μας φιλοξενεί εν πλω και μας ταξιδεύει στα μαγευτικά Χανιά και στο ιστορικό Ηράκλειο!

Η Αttica Group με πολυετή παρουσία στις ελληνικές και διεθνείς θάλασσες, ηγείται του ελληνικού κλάδου επιβατηγού ναυτιλίας και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ακτοπλοϊκών εταιρειών παγκοσμίως. Περισσότερα από 40 σύγχρονα πλοία, συνδέουν καθημερινά πάνω από 55 προορισμούς, προσφέροντας υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και στις γραμμές Ελλάδας - Ιταλίας.

kissamos_anek_lines_attica_aerial_foto_01

Με σαφή δέσμευση για την ενσωμάτωση των αρχών της υπεύθυνης και βιώσιμης ανάπτυξης σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας και των λειτουργιών της, η Attica Group επενδύει σε πρακτικές που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, ενώ παράλληλα δημιουργεί αξία για τους μετόχους, τους εργαζομένους και τις τοπικές κοινότητες. Παράλληλα, έχει διευρύνει την παρουσία της στον τουριστικό κλάδο με την απόκτηση των ξενοδοχείων Naxos Resort Beach Hotel & Galaxy Hotel στη Νάξο και του Tinos Beach στην Τήνο.

Ας μην χάνουμε χρόνο… τον παράδεισο τον έχουμε. Μένει να κλείσουμε τα εισιτήριά μας και να ταξιδέψουμε προς τα εκεί.