Η Admiral, πρωτοπόρος στον χώρο των αθλητικών ειδών για περισσότερα από 47 χρόνια, με χαρά ανακοινώνει την ενεργή της συμμετοχή ως μεγάλος χορηγός στο Πρωτάθλημα Τύπου ΠΣΑΕ ΜΜΕ για την περίοδο 2024-2025. 

Η Admiral, με αυτή τη χορηγία, συνεχίζει να αναδεικνύει την αφοσίωσή της στον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο και στην ουσιαστική υποστήριξη των αθλητών, καθώς και στη δημιουργία ευκαιριών που προάγουν ιδανικά, όπως η ομαδικότητα και ο σεβασμός. Επιπλέον ενισχύει την ποδοσφαιρική κληρονομιά του brand, που αναδεικνύει σε κάθε πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα, η χορηγία της Admiral περιλαμβάνει την παροχή εξοπλισμού πρώτης ανάγκης και υψηλής ποιότητας για όλες τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση.

Κάθε ομάδα θα λάβει:

  • Μία τσάντα με τέσσερις (4) μπάλες καλής ποιότητας
  • Ένα πλήρες φαρμακείο για τις ανάγκες των αθλητών
  • Ένδεκα (11) διακριτικά προπόνησης με το λογότυπο της Admiral
  • Οκτώ (8) ζευγάρια επικαλαμίδες υψηλής ποιότητας

Η Admiral αποτελεί πυλώνα υποστήριξης στον χώρο του αθλητισμού, αγκαλιάζοντας με πάθος κάθε ομαδική προσπάθεια και στηρίζοντας αδιακρίτως κάθε αθλητή, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος.

Γιατί στην πραγματικότητα, η νίκη βρίσκεται στην προσπάθεια που ο καθένας επενδύει, και η Admiral δεν παρακολουθεί απλώς τις αγωνίες και τα όνειρα των αθλητών από τις κερκίδες, αλλά βρίσκεται ενεργά δίπλα τους σε κάθε πάσα και κάθε κίνηση, χτίζοντας μια γέφυρα από την προσπάθεια προς την επιτυχία, φέρνοντας στο φως την πραγματική σημασία του αθλητισμού.

Admiral: Με 134 Sport Shops σε τέσσερις χώρες

Το σήμα της Admiral ανήκει στην ελληνική εταιρία ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΕΠΕ η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο των αθλητικών ειδών τα τελευταία 47 χρόνια, δημιουργώντας το δικό της fashion statement στην αθλητική και casual ένδυση και είναι ταυτισμένη στη συνείδηση του κόσμου ως η επιλογή που προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα αθλητικών ειδών αποτελείται από 134 Admiral Sport Shops σε τέσσερις χώρες: Ελλάδα, Βουλγαρία, Κόσοβο και Κύπρο.

Τα καταστήματα της Admiral ξεχωρίζουν για την μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα. Στα Admiral Sport Shops, διατίθενται επίσης επώνυμα αθλητικά είδη των εταιρειών Kappa, Maui and Sons, Starter και Peak.

admiral