Μια ιδιαίτερα συναρπαστική χρονιά για τους… «γαλαζοαίματους» θα είναι το 2021, αφού όχι ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε νέα μωρά αναμένεται να προστεθούν στο βασιλικό κλαμπ.

Την αρχή, εν τω μεταξύ, έχουν ήδη κάνει η κόρη του Πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον, η Πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, Τζακ Μπρούκσμπανκ, καθώς στις 9 Φεβρουαρίου υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τον Αύγουστο Φίλιππο Χωκ Μπρούκσμπανκ.

Ποιες είναι οι «γαλαζοαίματες» που περιμένουν τον… πελαργό μέσα στο 2021;

Μέγκαν Μαρκλ

Πρώτη στη λίστα των γαλαζοαίματων εγκύων η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδάκι του -που όπως αποκάλυψαν στην πρόσφατη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ θα είναι κοριτσάκι- προς τα τέλη της άνοιξης.

Το ζευγάρι μοιράστηκε τα συναρπαστικά νέα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια όμορφη ασπρόμαυρη φωτογραφία.

Η Δούκισσα του Σάσσεξ αναμένεται να γεννήσει σε αμερικανικό νοσοκομείο, δεδομένου ότι αυτή και ο Δούκας έχουν μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο νέο μωρό είναι απίθανο να δοθεί τίτλος, όπως άλλωστε συνέβη και με το πρώτο παιδί του ζευγαριού, τον Άρτσι.

Ζάρα Τιντάλ

Η κόρη της πριγκίπισσας Άννας, Ζάρα και ο σύζυγός της, Μάικ Τιντάλ, ετοιμάζονται φέτος να υποδεχτούν το τρίτο τους μωρό.

Ο Άγγλος πρώην αστέρας του ράγκμπι ανακοίνωσε τα νέα στη διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή «The Good, The Bad & The Rugby», λέγοντας ότι «ένας τρίτος Τιντάλ βρίσκεται καθ’ οδόν».

«Θα ήθελα ένα αγόρι αυτή τη φορά, έχω δύο κορίτσια, θα ήθελα ένα αγόρι.

Θα το λατρέψω είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι - αλλά σε παρακαλώ ας είσαι αγόρι!», δήλωσε ο Μάικ, ενώ αστειευόμενος πρόσθεσε:

«Δεν είμαστε σίγουροι πώς να το πάμε με τα ονόματα, Κόβι ή Κοβίνα».

Η 39χρονη Ζάρα και ο 42χρονος Μάικ, είναι παντρεμένοι από τον Ιούλιο του 2011 και είναι γονείς της 6χρονης Μία και της 2χρονης Λένα.

Πίπα Μίντλετον

Η Πίπα Μίντλετον, η αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ, και ο σύζυγός της, Τζέιμς Μάθιου, περιμένουν επίσης μωρό φέτος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 και είναι ήδη γονείς του Άρθουρ, ο οποίος γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2018.

Η μητέρα της Πίπα επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα νέα σε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Good Housekeeping».

Πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας

Ο Πρίγκιπας Καρλ Φιλίπ της Σουηδίας και η σύζυγός του, Πριγκίπισσα Σοφία, περιμένουν το τρίτο τους παιδί, περίπου τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2021.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2015, έχει ήδη τον 4χρονο Πρίγκιπα Αλέξανδρο, και τον 3χρονο Πρίγκιπα Γαβριήλ.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη τον Δεκέμβριο του 2020, με το σουηδικό παλάτι να μοιράζεται μια όμορφη ασπρόμαυρη φωτογραφία του ζευγαριού.

Η δήλωση έγραφε: «Είμαστε χαρούμενοι και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε το τρίτο μας παιδί, έναν αδελφό για τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο και τον Πρίγκιπα Γαβριήλ. Ένα νέο μικρό μέλος για την οικογένειά μας».

Το νέο μωρό θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του σουηδικού θρόνου, μετά τους μεγαλύτερους αδελφούς του.

Τέσσι Άντονι ντε Νασσό

Η πρώην σύζυγος του Πρίγκιπα Λούις του Λουξεμβούργου περιμένει μωρό με τον αρραβωνιαστικό της Frank Floessel.

Η Τέσσι είναι ήδη μητέρα του Πρίγκιπα Γκάμπριελ και του Πρίγκιπα Νόα ντε Νασσό, από τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Λούις, ενώ ο Frank έχει ήδη μια κό