Τα παιδιά του πριγκιπικού ζεύγους Ουίλιαμ και Κέιτ, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο βενιαμίν πρίγκιπας Louis, έδωσαν το παρών στην τελετή στέψης και οι φωτογραφίες τους ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους.

Ήταν και οι τρεις υπέροχοι. Τα παιδιά του πρίγκιπα Γούιλιαμ και της Κέιτ έκλεψαν και χθες την παράσταση στην τελετή στέψης του Βασιλιά Κάρολου.

 Η μικρή πριγκίπισσα Σαρλότ κατέκτησε τις καρδιές των Βρετανών. Ντυμένη στα λευκά, όπως η μητέρα της, κέρδισε τις εντυπώσεις.

 Με ύφος βασίλισσας, όπως σχολίαζαν οι Λονδρέζοι, η μικρή Σαρλότ έδειξε σε όλους πώς πρέπει να φέρεται μια πριγκίπισσα. Η κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας είναι η αγαπημένη των Βρετανών, καθώς μοιάζει πολύ στη γιαγιά της βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ έχει δείξει ότι γνωρίζει καλύτερα από όλα τα παιδιά το βασιλικό πρωτόκολλο.

Ο βενιαμίν της οικογένειας είναι αυτός που προκαλεί μπελάδες σε κάθε του εμφάνιση. Αν και υπήρξαν σκέψεις να μην παραβρεθεί στην τελετή, τελικά παραβρέθηκε κι όπως πάντα έκανε τα δικά του!

 Γκριμάτσες, χασμουρητά, φωνές. Ο ζωηρός γαλαζοαίματος έκλεψε ξανά τα βλέμματα με τα καμώματά του.

 Αν κι αρχικά εμφανίστηκε ήρεμος στο Αββαείο, καθώς περνούσε η ώρα το πεντάχρονο αγόρι άρχισε μάλλον να βαριέται. Ο φακός τον συνέλαβε να χασμουριέται και να μιλάει συνεχώς στην αδελφή του.

 Λίγο πριν τα πράγματα ξεφύγουν η Κέιτ εξαφάνισε τον Λούις. Απομακρύνθηκε για λίγη ώρα με την νταντά του, για να επιστρέψει λίγο πριν η βασιλική οικογένεια αποχωρήσει από τα Αββαείο.

 Κι ενώ δεν φάνηκε να απολαμβάνει την διαδρομή με την άμαξα, στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ φρόντισε να μην αφήσει παραπονεμένους τους Βρετανούς, που περιμένουν πως και πως τα καμώματά του.

 Χαιρετούσε το πλήθος, ούρλιαζε, χόρευε και έκανε κάθε τι που θα έκανε ένα πεντάχρονο αγόρι που βλέπει μια εντυπωσιακή επίδειξη με αεροπλάνα, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Γουίλιαμ και της Κέιτ.

 Ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Τζόρτζ, ήταν εκείνος που είχε ενεργό ρόλο στην τελετή. Βρισκόταν ένα βήμα πίσω από τον παππού του, αφού είχε το ρόλο του ακολούθου. Σοβαρός, υπηρέτησε το ρόλο του κάνοντας περήφανη τη βασιλική οικογένεια, αν και υπήρχαν φορές που έδειχνε να βαριέται, όπως κάθε 10χρονο παιδί.