Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε κατά τη διάρκεια της στέψης του βασιλιά Κάρολου Γ' και της Καμίλα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, η Κέιτ Μίντλετον.

Συγκεκριμένα, ένας αναγνώστης χειλιών που μελέτησε με προσοχή τα βίντεο της στέψης, εντόπισε μια στιγμή όπου ο πρίγκιπας Τζορτζ φάνηκε να προκάλεσε σοκ στη μητέρα του Κέιτ Μίντλετον.


«Πού είναι ο Τζορτζ;»

Ο αναγνώστης χειλιών, μιλώντας στην Daily Express, μοιράστηκε τη στιγμή που η Σόφι και η Κέιτ έμειναν να αναρωτιούνται «πού είναι ο Τζορτζ;».

Το περιστατικό έλαβε χώρα, όταν ο νέος βασιλιάς βγήκε στο μπαλκόνι στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να χαιρετίσει τα πλήθη, μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Ειδικότερα, ενώ βρίσκονταν στο μπαλκόνι, ένας ειδικός στην ανάγνωση χειλιών ισχυρίστηκε ότι η Σόφι συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι έλειπε ένα παιδί.

Φέρεται να είπε τότε με αγωνία στην Κέιτ: «Λείπει ένα παιδί. Πού είναι ο Τζορτζ;».

Η Κέιτ απάντησε «ναι» και για λίγα δευτερόλεπτα φάνηκε αναστατωμένη.

Αμέσως όμως θυμήθηκε ότι το μεγαλύτερο παιδί της στεκόταν στην άλλη πλευρά, δίπλα στον βασιλιά.

Τότε η Κέιτ καθησύχασε τη Σόφι, χαμογέλασε και οι δυο τους χαλάρωσαν.


H πρώτη φορά που ο Τζορτζ δεν ήταν δίπλα στους γονείς του

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη στέψη του παππού του, ο 9χρονος πρίγκιπας Τζορτζ και δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου, ήταν η πρώτη φορά που δεν στάθηκε δίπλα στους γονείς του και τα αδέρφια του, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

*Φωτογραφία: Reuters