Θέλοντας να συνδυάσει το επαγγελματικό με το προσωπικό, η Candice έχει χρησιμοποιήσει το TikTok για να παρουσιάσει τη μοναδική της προσέγγιση στα ραντεβού. Σε ένα βίντεο που έγινε γρήγορα viral, μοιράστηκε τη στρατηγική της να χρησιμοποιεί το LinkedIn ως μέρος του ταξιδιού της στις γνωριμίες.

Στο κλιπ, η Candice θρηνεί με χιούμορ: «Δυστυχώς, δεν μπορώ να φιλτράρω με βάση το ύψος, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν πολύ όμορφες φωτογραφίες, στις οποίες μπορώ να κάνω κατά κάποιον τρόπο ανάλυση ύψους». Η ειλικρινής προσέγγισή της είχε απήχηση στο κοινό και δεν απέφυγε να επαινέσει την πλατφόρμα του LinkedIn.

@candi.licious Replying to @adaleowsg I'm looking for A-grade men and @linkedin has A-grade filters! its all part of my effort to try #10appsin10weeks and make #datinginsingapore a little more fun! #candilicious ♬ original sound - Candilicious

Η Candice εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή εξερευνά 10 διαφορετικές εφαρμογές γνωριμιών σε διάστημα 10 εβδομάδων, με το LinkedIn να είναι το τελευταίο της πείραμα. Το βίντεό της στο TikTok έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 895.000 προβολές, προκαλώντας τόσο θαυμασμό όσο και συζητήσεις στα σχόλια.

Οι υποστηρικτές της μοναδικής προσέγγισης της Candice έσπευσαν να χειροκροτήσουν την τόλμη της, τονίζοντας τα οφέλη της μέτρησης του προφίλ κάποιου στο LinkedIn ως πιθανό δείκτη συμβατότητας.

@candi.licious Replying to @jonklmnop I'm not sure I thought this one through! #10appsin10weeks #datinginsingapore #candilicious ♬ original sound - Candilicious

Από την άλλη πλευρά, δεν συμφωνούν όλοι με την αντισυμβατική μέθοδο της Candice, με ορισμένους να τη χαρακτηρίζουν «αντιεπαγγελματική» και να την επικρίνουν επειδή φαινομενικά αναμειγνύει τα επαγγελματικά με τα προσωπικά θέματα.

Ακολούθησε μια ζωηρή συζήτηση γύρω από τις ηθικές διαστάσεις της επαναχρησιμοποίησης του LinkedIn για ρομαντικές αναζητήσεις. Ενώ ορισμένοι επαίνεσαν την εφευρετικότητα της Candice, άλλοι θεώρησαν ότι η προσέγγισή της ξεπερνούσε τα όρια του ακατάλληλου.