Συγκλονιστικά βίντεο έρχονται στη δημοσιότητα από το Ισραήλ. Σε μια αγροτική περιοχή βορειοδυτικά του Τελ Αβίβ, ανακαλύφθηκαν 100 σοροί σε ένα από τα κιμπούτς (ισραηλινές συλλογικές κοινότητες) στο Μπέρι. Οι σοροί εντοπίστηκαν πρόσφατα, και η είδηση έγινε γνωστή αργά το βράδυ της Δευτέρας, ενώ το πρωί της Τρίτης τα πλάνα από τα αιματοβαμμένα κτίρια άρχισαν να διαδίδονται παγκοσμίως. Υπολογίζεται ότι το 10% της συγκεκριμένης κοινότητας εξολοθρεύτηκε κατά την επίθεση της Χαμάς το Σάββατο.

Σε ένα άλλο βίντεο, ένοπλοι της Χαμάς κρατούν έναν Ισραηλινό κοντά σε μια στάση λεωφορείου, ενώ άλλοι Ισραηλινοί έχουν βρει καταφύγιο στα δεξιά. Οι ένοπλοι επιτίθενται στον Ισραηλινό και, όταν συνειδητοποιούν ότι οι άνθρωποι βρίσκονται στο καταφύγιο, ρίχνουν χειροβομβίδες για να τους εξοντώσουν.

Σε ένα τρίτο βίντεο του BBC, ένας από τους επισκέπτες ενός μουσικού φεστιβάλ προσπαθεί να διαφύγει με το αυτοκίνητό του. Σε κάποια στιγμή, χαμηλώνει την ταχύτητα, νομίζοντας ότι πρόκειται για ισραηλινούς στρατιώτες, αλλά αντίθετα είναι ένοπλοι της Χαμάς, οι οποίοι τον πυροβολούν. Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και συγκρούεται με τα υπόλοιπα σταθμευμένα οχήματα.