Φρίκη προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας με τις αγριότητες των τρομοκρατών της Χαμάς κατά πολιτών του Ισραήλ.

Μάλιστα, το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ έδωσε στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό βίντεο με πολύ σκληρές εικόνες: ένα καμένο αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό απανθρακωμένες σοροί ανθρώπων που βρέθηκαν στον δρόμο των τρομοκρατών.

Διαβάστε εδώ: Ισραήλ: Η τραγική στιγμή που νεαρή μητέρα μαθαίνει ότι ο σύζυγός της είναι νεκρός - Συγκλονιστικό βίντεο

Όπως όλα δείχνουν, οι άτυχοι άνθρωποι, σε μια προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τη δολοφονική μανία της Χαμάς, έπεσαν πάνω σε μπλόκο εκτελεστών και έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη.

Η ανάρτηση του ΥΠΕΞ του Ισραήλ – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Στην ανάρτηση που έκανε το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ αναφέρει πως αμφιταλαντεύτηκε για το αν θα έδινε στη δημοσιότητα αυτές τις φρικτές εικόνες.

Διαβάστε εδώ: Εικόνες φρίκης στο Ισραήλ: Αποκεφαλίστηκαν βρέφη, επιβεβαιώνει ο στρατός - "Βάρβαρο ακόμη και για τη Χαμάς"

«Σκεφτήκαμε», σημείωσαν, συνοδεύοντας την ανάρτηση, «αν θα μοιραζόμασταν ή όχι αυτές τις φρικτές εικόνες, αλλά ο κόσμος πρέπει να μάθει τι αντιμετωπίζουμε. Αυτοί δεν είναι "μαχητές της ελευθερίας". Είναι τρομοκράτες της Χαμάς, αλλά δεν διαφέρουν σε τίποτε από τους τρομοκράτες του ISIS. Ίδια τακτική, διαφορετικά ονόματα. Χαμάς = ISIS».