Ιερουσαλήμ: Νεκρός Τούρκος που τραυμάτισε με μαχαίρι Ισραηλινό αστυνομικό - Καρέ-καρέ η στιγμή της επίθεσης
Eπιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο Ισραηλινούς αστυνομικούς
O 34χρονος ο δράστης είχε εισέλθει νόμιμα στο Ισραήλ ως επισκέπτης
![jerusalem-police-stub-78768](https://s.parapolitika.gr/images/1130x667/jpg/files/2024-05-01/jerusalem-police-stub-78768.jpg)
Ένας Τούρκος υπήκοος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο Ισραηλινούς αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ και τραυμάτισε τον ένα πριν πέσει νεκρός από τα πυρά τους, όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.
Η ισραηλινή αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας από τη στιγμή της επίθεσης του 34χρονου.
Ο δράστης δέχθηκε πυρά
«Τρομοκράτης, οπλισμένος με μαχαίρι, έφτασε στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ… και επιτέθηκε στον συνοριακό αστυνομικό», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.
Ο τραυματίας αστυνομικός και άλλος αξιωματικός πυροβόλησαν τον δράστη, ο θάνατος του οποίου διαπιστώθηκε αργότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Πηγές ανέφεραν ότι εισήλθε νόμιμα στο Ισραήλ τη Δευτέρα ως επισκέπτης, μέσω Ιορδανίας.