Δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου θέλουν τον πρώην σύμβουλο του Νάιτζελ Φάρατζ (πάλαι ποτέ ηγέτης του Κόμματος του Brexit και του αντιμεταναστευτικού UKIP), Τζορτζ Κοτρέλ να έχασε το αστρονομικό ποσό των 18,7 εκατ. ευρώ παίζοντας πόκερ.

Ο τραπεζίτης πιστεύεται ότι έπαιζε σε ένα ιδιωτικό παιχνίδι με υψηλά στοιχήματα στο Μαυροβούνιο την περασμένη εβδομάδα, εναντίον Κινέζων δισεκατομμυριούχων, διασημοτήτων του Χόλιγουντ και μερικών από τους καλύτερους αστέρες του πόκερ στον κόσμο, όταν στοιχημάτισε και έχασε το τεράστιο ποσό μέσα σε μόλις μία νύχτα.


Το λεγόμενο Triton Poker Series, ένα τουρνουά με υψηλά στοιχήματα για επίλεκτους παίκτες, διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο καζίνο πέντε αστέρων Maestral στην Budva, το οποίο παρακολουθούν χιλιάδες παίκτες μέσω live video streaming. Πηγές υποστηρίζουν ότι ο Κοτρέλ έχασε το μεγάλο χρηματικό ποσό σε μια ιδιωτική αίθουσα VIP. 

Ο 30χρονος λέγεται ότι συμμετείχε στο παιχνίδι πόκερ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης ΠέμπτηςΌπως ανέφερε η πηγή: «Παρά το γεγονός ότι ο Τζορτζ έχασε τόσα πολλά χρήματα, έδειχνε να διασκεδάζει και δεν απομακρύνθηκε από το τραπέζι μέχρι τις 7 το πρωί. Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε χάσει 16 εκατομμύρια λίρες».


Ποιος είναι ο Τζορτζ Κοτρέλ

Ο 30χρονος τραπεζίτης ήταν το δεξί χέρι του Φάρατζ. Μεγαλωμένος στο ιδιωτικό νησί Mustique στην Καραϊβική φοίτησε στο διάσημο οικοτροφείο Malvern College στο Worcestershire και εργάστηκε σε τράπεζες, πριν ασχοληθεί με την πολιτική.


Έπαιξε καθοριστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για το Brexit δουλεύοντας ως ταμίας του Ukip, ωστόσο λίγες εβδομάδες μετά την ψηφοφορία για το Brexit, συνελήφθη στις ΗΠΑ για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε μυστικούς ομοσπονδιακούς πράκτορες. Αρχικά του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για 21 κακουργήματα, αλλά οι εισαγγελείς συμφώνησαν να αποσύρουν όλες τις κατηγορίες εκτός από μία, για την οποία δήλωσε ένοχος. Αφέθηκε ελεύθερος αφού εξέτισε οκτώ μήνες σε αμερικάνικη φυλακή.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Κοτρέλ είχε τετραετή σχέση με την πρωταγωνίστρια του ''Made In Chelsea'' και νικήτρια του ''I'm A Celeb'', την 29χρονη Georgia Toffolo. Αργότερα είχε σχέση με τη νικήτρια του διαγωνισμού καλλιστείων για τη Μις Μαυροβούνιο, το 22χρονο μοντέλο Andjela Vukadinovic.