Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα διεθνή ΜΜΕ έχει προκαλέσει το ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη Νιγηρία, τα οποία σχολίασαν πως η πριγκίπισσα του Σάσσεξ τράβηξε τα βλέμματα, αφήνοντας τον γιο του μονάρχη πίσω από τη «σκιά» της.

Συγκεκριμένα, η Μέγκαν Μαρκλ που άλλαζε συχνά ρούχα και έδειχνε εντυπωσιακή πόζαρε για selfies με θαυμαστές της «κλέβοντας» την παράσταση σε αυτό το ταξίδι.

«Η Μέγκαν είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας, πολύ δυναμική, εξαιρετικά φιλόδοξη, και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που σημαίνουν ότι σχεδόν πάντα αναπόφευκτα θα επισκιάζει τον Χάρι και θα τραβάει την προσοχή από αυτόν», είπε στο περιοδικό ΟΚ δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Χάρι βρίσκεται εξ ολοκλήρου στη σκιά της. Αλλά ποτέ δεν ήταν πραγματικά άνετος με την προσοχή. Ποτέ δεν την απολάμβανε πραγματικά. Είτε είναι εσκεμμένο είτε όχι, η Μέγκαν είναι σίγουρα μαγνήτης της προσοχής. Αν και είδαμε να ξοδεύονται τεράστια ποσά για τα ρούχα της για τη Νιγηρία, οπότε ίσως δεν είναι εντελώς τυχαίο που κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας. Το ταξίδι τους στη Νιγηρία ήταν το ‘Το σόου της Μέγκαν’ και ο Χάρι ήταν ο δεύτερος».

Παράλληλα, αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι σχεδιάζει περισσότερες περιοδείες σε ξένες χώρες μετά την επιτυχία του ταξιδιού τους στη Νιγηρία.

Μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στη Mirror: «Ο δούκας και η δούκισσα έχουν προγραμματίσει και άλλα ταξίδια για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ελπίζουν να είναι σε θέση να μοιραστούν περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες. Είναι σίγουρα πιθανό να επιστρέψουν στην Αφρική για περισσότερες περιοδείες μετά από αυτό».