Νέα συγκλονιστικά βίντεο έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την πόλη Νουέβο Λεόν στο Μεξικό, όταν κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης σιδερένια κατασκευή ξηλώθηκε από τους ισχυρούς ανέμους, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο τουλάχιστον 9 ατόμων.

Το περιστατικό συνέβη όταν στη σκηνή βρισκόταν ο υποψήφιος για την προεδρία του Μεξικού, Χόρχε Άλβαρες Μάινες, μαζί με άλλους πολιτικούς στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του. Ενώ ο καιρός ήταν αρκετά καλός και φαίνεται να επικρατεί ένα χαρούμενο κλίμα με τους πολίτες να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του τρίτου υποψηφίου, ξαφνικά το σκηνικό του καιρού αλλάζει, με τον αέρα να δυναμώνει τόσο, ώστε ξηλώθηκε όλη η σιδερένια κατασκευή με τα βαριά φώτα. 

Η κατασκευή έπεσε με δύναμη πάνω στους πολιτικούς που βρίσκονταν στη σκηνή, αλλά και σε όσους πολίτες ήταν κοντά σε αυτή. Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε πανικός, με ανθρώπους να ουρλιάζουν και να τρέχουν πανικόβλητοι, στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από τη σκηνή.

Οι άνεμοι συνεχίζουν να δυναμώνουν, ενώ παράλληλα ξέσπασε δυνατή βροχή. Άνθρωποι της προεκλογικής συγκέντρωσης προσπαθούν να απομακρύνουν τους παρευρισκόμενους συντεταγμένα, λέγοντάς τους να ηρεμήσουν.


Σπαρακτικά ουρλιαχτά ακούγονται, τα οποία καλύπτουν τις απεγνωσμένες φωνές.


Στο σημείο έσπευσαν διασώστες, προσπαθώντας να σώσουν ανθρώπους, που είναι καταπλακωμένοι κάτω από τις βαριές σιδεριές.

Ο υποψήφιος πρόεδρος τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ λίγες ώρες μετά ανέβασε ένα νέο βίντεο στην πλατφόρμα ''Χ'', αναφέροντας πως οι νεκροί ανήλθαν σε 9 και οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 50.