Το μόνο που δεν περίμενε ο Ρίσι Σούνακ, όταν χθες ετοιμαζόταν για τη σημαντικότερη στιγμή της θητείας του, αυτήν της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες στις 4 Ιουλίου, ήταν πως ένα τραγούδι και η βροχή θα επισκίαζαν τα πάντα...

Η ανακοίνωση αυτή φυσικά και θα μπορούσε να γίνει σε κάποιον εσωτερικό χώρο, ωστόσο, όπως αναφέρει η Daily Mail, άτομα από το περιβάλλον του αποκάλυψαν ότι ο πρωθυπουργός απέρριψε τις προτάσεις αυτές γιατί «ήθελε να βγει έξω και να μιλήσει στη χώρα». 

sunak2__

Προφανώς δεν είχε την τύχη με το μέρος του, αφού λίγα λεπτά αφότου έφτασε στο βήμα για να ανακοινώσει τις πρόωρες εκλογές, άνοιξαν οι ουρανοί και ξεκίνησε να βρέχει, ενώ λίγο αργότερα ένας διαδηλωτής στις πύλες έβαλε σε ένα τεράστιο ηχοσύστημα το τραγούδι (που έχει ταυτιστεί με τους Εργατικούς) «Things Can Only Get Better». 

Έτσι, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Σούνακ, οι θεατές είχαν κουφαθεί από τη μουσική, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Βρετανίας είχε γίνει μούσκεμα. Ο Σούνακ χαμογέλασε αρχικά, ενώ με το σακάκι του να στάζει, συνέχισε απτόηττος την ομιλία του, με αποτέλεσμα, όταν τελείωσε την ανακοίνωσή του, να αποχωρήσει κυριολεκτικά βρεγμένος έως το κόκαλο.

UK Prime Minister Rishi Sunak's full General Election announcement | BBC News

Ποιος τρόλαρε τον Σούνακ με το τραγούδι

Σύμφωνα με τον Guardian, υπεύθυνος για τη... μουσική επένδυση της ομιλίας του Ρίσι Σούνακ ήταν ο ακτιβιστής κατά του Brexit Steve Bray, ο οποίος επί χρόνια κάνει διαμαρτυρία έξω από το κοινοβούλιο και πολλές φορές τα τραγούδια που βάζει, έχουν αποτελέσει την υπόκρουση σε πολλές πολιτικές τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Η επιλογή του χθεσινού τραγουδιού δεν ήταν τυχαία, καθώς, όπως ο ίδιος δήλωσε, επέλεξε το τραγούδι αυτό επειδή ήταν το «κορυφαίο τραγούδι τρολαρίσματος για τους Συντηρητικούς».

«Σκέφτηκα ποιο θα ήταν το καλύτερο τραγούδι τρολαρίσματος αν ανακοίνωνε τις εκλογές», είπε. «Και φυσικά, έπρεπε να είναι το "Things Can Only Get Better". Επειδή όλοι μπορούν να ταυτιστούν με αυτό και με τις εκλογές του 1997. Δεν το έκανα για τους Εργατικούς. Το έκανα επειδή ήταν το κορυφαίο τραγούδι τρολαρίσματος για τους Συντηρητικούς», πρόσθεσε.

Μερικά από τα απίστευτα σχόλια στα social media