Η Ιαπωνία έστησε φράχτη για να μην φωτογραφίζουν οι τουρίστες το όρος Φούτζι, αλλά τον τρύπησαν, όπως καταγράφει το Associated Press.

Σε μια ιαπωνική πόλη στήθηκε μαύρο παραβάν την περασμένη εβδομάδα, σε μια προσπάθεια να αποτραπούν οι φωτογραφίες από τους τουρίστες στο όρος Φούτζι και, κατά συνέπεια, να ανασχεθεί ο υπερ-τουρισμός στην περιοχή.

Ωστόσο, οι Αρχές βρήκαν τρύπες στον φράχτη και σπεύδουν να τις επιδιορθώσουν.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται οι τρύπες:


Δεν πτοήθηκαν οι τουρίστες: Τρύπησαν τον φράχτη για να φωτογραφίσουν το όρος Φούτζι, στην Ιαπωνία

Το Fujikawaguchiko, ένα δημοφιλές σημείο για να δει κανείς και να φωτογραφίσει το εμβληματικό βουνό, έστησε το παραβάν την περασμένη Τρίτη, αλλά την επόμενη ημέρα οι υπάλληλοι ανακάλυψαν μια τρύπα στον φράχτη.
Μέχρι το πρωί της Τρίτης, οι υπάλληλοι είχαν βρει περίπου 10 παρόμοιες τρύπες, όλες στο ύψος των ματιών, και όλες είχαν ακριβώς το κατάλληλο μέγεθος για να χωρέσει ένας φακός φωτογραφικής μηχανής μέσα.
Ένα ιδιαίτερα δημοφιλές σημείο θέασης είναι έξω από ένα κατάστημα ψιλικών Lawson, από όπου οι φωτογραφίες που λαμβάνονται από μια συγκεκριμένη γωνία κάνουν το βουνό να μοιάζε πως στέκεται στην οροφή του καταστήματος.
Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν παραπονεθεί για τους επισκέπτες που μπλοκάρουν το στενό πεζοδρόμιο και περπατούν στον πολυσύχναστο δρόμο ή σε γειτονικές ιδιοκτησίες για να τραβήξουν τις φωτογραφίες τους, δήλωσαν οι αρμόδιοι.