Η προσπάθεια της 54χρονης Τζένιφερ Λόπεζ να επανεφεύρει τον εαυτό της ως «τριπλή απειλή» (τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός) περίπου τρεις δεκαετίες μετά την αρχική της άνοδο, της στοιχίζει ακριβά, γράφει η Daily Mail.

Ακόμη και αν ο γάμος της με τον Μπεν Άφλεκ διαλύεται στα παρασκήνια, φαίνεται ότι η Τζένιφερ Λόπεζ αρνείται να τα παρατήσει, αναφέρει το δημοσίευμα.

Η ένταση είναι εμφανής: η Λόπεζ και ο σύζυγός της ζουν χωριστά στο Λος Άντζελες, αν και αμφότεροι φορούν τις βέρες τους.

Ο Άφλεκ πιστεύεται ότι μετακόμισε σε ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο στο Brentwood στις αρχές του μήνα, ενώ η J.Lo παρέμεινε στο «σπίτι των ονείρων» τους, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Bel Air, μαζί με τα παιδιά τους.

Τι λένε οι πληροφορίες για τον γάμο Λόπεζ-Άφλεκ

Πριν από τρεις εβδομάδες, η Τζένιφερ Λόπεζ περπάτησε μόνη της στο κόκκινο χαλί του Met Gala - για το οποίο ήταν συμπρόεδρος. Ορισμένες πηγές δήλωσαν ότι ο Μπεν Άφλεκ έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει τον διετή γάμο τους, έχοντας «έρθει στα συγκαλά του», και ότι η απόφασή του να αναζωπυρώσει το παλιό τους ειδύλλιο και να την παντρευτεί στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 γεννήθηκε απλώς από ένα «πυρετώδες όνειρο».

Άλλοι λένε ότι το ζευγάρι επεξεργάζεται μαζί τα προβλήματά του και παραμένει αισιόδοξο, ενώ σίγουρα η προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους.

Την περασμένη εβδομάδα, το ζευγάρι παρακολούθησε μια σχολική παράσταση με πρωταγωνιστή το παιδί του Άφλεκ, τον Fin, 15 ετών, από τον προηγούμενο γάμο του με την Jennifer Garner. Ο Fin και το παιδί της J.Lo, η Emme, 13 ετών, λέγεται ότι είναι πολύ κοντά.

«Αν το μόνο που χρειάζεται είναι να δουλέψει κανείς, τότε καλύτερα να πιστεύετε ότι η Lopez θα τα καταφέρει», λέει ένας από τους φίλους της J.Lo στο Λος Άντζελες.

«Έχει δώσει τον εαυτό της στην ερωτική της ιστορία με τον Μπεν και δεν θα την εγκαταλείψει χωρίς μάχη. Απ' ό,τι ακούω, υπάρχει ακόμα πολλή αγάπη εκεί, οπότε πρέπει να υπάρχει ελπίδα».

Επισήμως, κανένα από τα δύο μέρη δεν έχει σχολιάσει τις «εικασίες» σχετικά με τον γάμο τους. Όταν ρωτήθηκε ευθέως από δημοσιογράφο, η Τζένιφερ Λόπεζ αρνήθηκε να απαντήσει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1lzzomoonpt)