Το μυστήριο με την Κέιτ Μίντλετον συνεχίζεται. Ή μήπως τα πράγματα αλλάζουν; Πηγές από τον κύκλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας δήλωσαν στο «Vanity Fair» πως «η Κέιτ Μίντλετον, που υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, έχει δείξει σημάδια ότι ανταποκρίνεται στη θεραπευτική αγωγή, την οποία έχουν υποδείξει οι θεράποντες ιατροί της τις τελευταίες εβδομάδες. Αισθάνεται πολύ καλύτερα». «Ήταν μεγάλη ανακούφιση το γεγονός ότι ανταποκρίνεται καλά στη φαρμακευτική αγωγή και στην πραγματικότητα τα πηγαίνει πολύ καλύτερα», λέει ένας οικογενειακός φίλος. «Ήταν φυσικά μια πολύ δύσκολη και ανησυχητική περίοδος. Όλοι έχουν μαζευτεί γύρω της - ο Ουίλιαμ, οι γονείς της και τα αδέλφια της», προσθέτει.

Την ίδια στιγμή πηγές εκ των έσω, που επικαλούνται ορισμένα βρετανικά ΜΜΕ όπως τα δημοφιλέστατα ταμπλόιντ «Sun» και «Mirror», κάνουν λόγο για «μη αναμενόμενη ανταπόκριση στη χημειοθεραπεία, εξού και δεν εμφανίστηκε στην καθιερωμένη ανθοκομική έκθεση στο Τσέλσι». «Δεν πρόκειται να εμφανιστεί ολόκληρη τη χρονιά», σχολιάζουν χαρακτηριστικά σε σχετικά ρεπορτάζ τους. Από το «μέτωπο» της «Daily Mail», τώρα, διαβάζουμε ότι «η επιστροφή της πριγκίπισσας Κάθριν», όπως πλέον αποκαλείται, «είναι πιο κοντά από όσο φαντάζονται πολλοί, με πιθανότερο διάστημα μέσα στο φθινόπωρο».

Διαβάστε ακόμα: Κέιτ Μίντλετον: “Ανταποκρίνεται θετικά στη χημειοθεραπεία” - Αισιόδοξες ενδείξεις για την πριγκίπισσα της Ουαλίας

Κέιτ Μίντλετον: ''Δεν βιάζεται να επιστρέψει στην εργασία της'', λέει ανώτερος βασιλικός σύμβουλος

Ανώτερος βασιλικός σύμβουλος, μιλώντας στο «Vanity Fair», τονίζει ότι «δεν βιάζεται να επιστρέψει στην εργασία της, επικεντρώνεται στην ανάρρωσή της. Δεν υφίσταται συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, η απόφασή της θα εξαρτηθεί από το πότε θα νιώσει έτοιμη, σε συνάρτηση με το πότε θα λάβει το “πράσινο φως” από την ιατρική της ομάδα». Υποστηρίζει, με άλλα λόγια, ό,τι μας έλεγε στο τελευταίο φύλλο της «Κυριακάτικης Απογευματινής» (της 26ης Μαΐου) ο Ελληνομαλτέζος σύμβουλος της Βουλής των Λόρδων -και με βρετανικές καταβολές- Ιωάννης Χουντής Ντε Φάμπρι· ότι «θα επιστρέψει πλήρως, και στις επάλξεις και στα καθήκοντά της, μόλις νιώσει ότι είναι έτοιμη και αφού της το επιτρέψουν οι γιατροί της. Θα το δείξει. Όπως έκανε και με το βίντεο της 22ας Μαρτίου». Παράλληλα, ενημερώνεται για το έργο του ιδρύματός της, Royal Foundation Centre for Early Childhood, για την πρώιμη παιδική παιδεία, όπως επίσης αναφέραμε στο τελευταίο φύλλο της «Κυριακάτικης Απογευματινής». Προέχει όμως η υγεία της.

Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή»