Άναυδος έμεινε ένας δικαστής στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, όταν άνδρας με ανασταλείσα άδεια οδήγησης συμμετείχε σε ακροαματική διαδικασία μέσω κάμερας, ενώ οδηγούσε. Πρόκειται για τον 44χρονο Corey Harris, ο οποίος εμφανίστηκε να οδηγεί παράνομα το αυτοκίνητό του, με τον δικαστή της κομητείας Washtenaw, J. Cedric Simpson, να μην πιστεύει στα μάτια του.

Το περιστατικό έγινε στις 15 Μαΐου με τον δικαστή να ρωτάει απορημένος: «Κύριε Harris, οδηγείτε;», σύμφωνα με τα πλάνα που δημοσίευσε το mlive.com. Ο Simpson παραδέχθηκε ατάραχος ότι οδηγεί, χωρίς να σκεφτεί ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρεπόταν, αφού του είχαν πάρει το δίπλωμα οδήγησης.



Μόλις πάρκαρε, ο δικαστής του εξήγησε ότι παραβιάζει κατάφωρα το νόμο, λέγοντας απευθυνόμενος στην δικηγόρο του άνδρα: «Ίσως να μην καταλαβαίνω κάτι. Πρόκειται για οδήγηση ενώ υπάρχει αναστολή άδειας οδήγησης;» και συνέχισε σχολιάζοντας: «Και απλά οδηγάει. Και δεν είχε δίπλωμα».

Στη συνέχεια, η δικηγόρος του Harris προσπαθεί να εξηγήσει ότι αυτές είναι απλώς «οι κατηγορίες» - και ο δικαστής απαντά: «Όχι, κοιτάζω το ποινικό του μητρώο. Δεν έχει άδεια οδήγησης». Η δικηγόρος μην ξέροντας τι να πει, απάντησε καταφατικά, με τον δικαστή να φαίνεται να λέει σε βίντεο που δημοσίευσε το CBS News, προτού ανακαλέσει την εγγύηση του Χάρις και τον καταδικάσει σε φυλάκιση: «Δεν ξέρω καν γιατί να το κάνει αυτό».

Ο άνδρας παρακολουθεί σαστισμένος τον παραπάνω διάλογο, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που μόλις έκανε, αναφωνώντας: «Ω Θέε μου».