Πού να φανταζόταν ο 26χρονος ΑΚ από την Ινδονησία ότι όταν το 2023 γνώρισε στο instagram τη συνομήλική του Adinda Kanza, η οποία έμελλε να γίνει η σύζυγός του, ότι εκείνη θα ήταν άνδρας και όχι γυναίκα.

Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν μέσω της γνωστής εφαρμογής και λίγο καιρό μετά έγιναν ζευγάρι. Όσο καιρό συναντιόταν πριν από τον γάμο, η νεαρή και ντροπαλή Adinda υποδεχόταν τον αγαπημένο της ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια και με καλυμμένο όλο το κεφάλι και το πρόσωπό της με το παραδοσιακό μουσουλμανικό niqab, με τον 26χρονο να μην υποψιάζεται κάτι, παρά να «καμαρώνει» για τη σεμνή μνηστή του.

Το γεγονός ότι η φωνή της ήταν απόλυτα γυναικεία και γλυκιά, αν και κάπως χαμηλή, ήταν ακόμα ένας λόγος να μην έχει υποψίες.

Πότε άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά

Στη μικρή τελετή του γάμου τους, στο σπίτι του ΑΚ, πριν από λίγους μήνες, η νύφη εμφανίστηκε χωρίς κάποιον συγγενή, καθώς, όπως είπε στον γαμπρό, η μητέρα της είχε πεθάνει και ο πατέρας της το είχε σκάσει.

Ο 26χρονος άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά όταν μετά τον γάμο η γυναίκα του απέφευγε να βρεθεί μαζί του ιδιωτικά, ελεύθερη πια από το niqab, ως σύζυγος, ισχυριζόμενη ότι είναι «αδιάθετη», είτε ότι είχε πονοκέφαλο, ενώ απέφευγε να συνευρεθεί ερωτικά με τον σύζυγό της.

Όλο αυτό το διάστημα, και πριν από τον γάμο, οι γονείς του γαμπρού είχαν καταλάβει ότι κάτι πήγαινε λάθος με τη νύφη τους, η οποία αρνούνταν γενικά να τους συναντήσει και όταν τελικά την έβλεπαν, αυτή μιλούσε ελάχιστα και καθόταν πάντα τυλιγμένη μέσα στα ρούχα της.

Στα μέσα Απριλίου, ο ΑΚ με τους γονείς του ανακάλυψαν ότι οι γονείς της Adinda ζουν, απλά δεν ήξεραν τίποτα για τον γάμο. Επιπλέον, τους είπαν ότι δεν έχουν κόρη, αλλά γιο, τον E, ο οποίος ξεκίνησε να μεταμφιέζεται σε γυναίκα το 2020. Όπως αποδείχθηκε, ο γιος τους ήταν απατεώνας που προσπάθησε να ξεγελάσει τον 26χρονο ΑΚ για να του αποσπάσει χρήματα.

Μετά την αποκάλυψη, ο γάμος φυσικά διαλύθηκε αμέσως, με τον Ε. να συλλαμβάνεται από την αστυνομία και αντιμετωπίζει κατηγορίες απάτης που θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν πίσω από τα κάγκελα για έως και τέσσερα χρόνια.


Viral η ιστορία

Η ιστορία έγινε viral στο κινεζικό διαδίκτυο, με πολλούς χρήστες να μένουν έκπληκτοι με το γεγονός ότι το ζευγάρι έβγαινε για έναν χρόνο, πριν από τον γάμο και ο γαμπρός δεν είχε καταλάβει τίποτα.