Ο 26χρονος A.K. ανακάλυψε δώδεκα μέρες μετά τον γάμο του στην Ινδονησία ότι η «Αντίντα Κάνζα» που παντρεύτηκε είναι άντρας, γι’ αυτό και απέφευγε το σεξ, επειδή τάχα μου «είχε περίοδο» και «πονοκέφαλο»!

Όπως μεταφέρει η «Daily Mail», ο Α.Κ. γνώρισε τη συνομήλική του Κάνζα μέσω Instagram το 2023 και δεν άργησαν να γίνουν «ζευγάρι». Ωστόσο, στις συναντήσεις τους, η Κάνζα κρυβόταν πίσω από τη μουσουλμανική μαντίλα νικάμπ, που κάλυπτε ολόκληρο το πρόσωπό της, γεγονός που ο Α.Κ. εξέλαβε ως ένδειξη αφοσίωσης της «νεαρής και ντροπαλής» στο Ισλάμ. Για σεξ… ούτε λόγος!

Διαβάστε ακόμα: Η Ελλάδα στις κορυφαίες επιλογές για γαμήλιο τουρισμό - Γάμοι VIP από Ινδούς στη Χαλκιδική μέχρι Αυστραλούς στο Καστελόριζο

Δεν μπορούσε να το φανταστεί

«Μετά το γάμο» έλεγε, γι’ αυτό και έγινε πριν κλείσουν χρόνο γνωριμίας! Ο 26χρονος ερωτευμένος δεν μπορούσε να φανταστεί ότι «κάποιο λάκκο έχει η φάβα», ακόμη και όταν του είπε ότι στο γάμο δεν θα παραστεί κανένας δικός της, αφού δεν έχει συγγενείς, η μάνα της πέθανε και ο πατέρας της το… έσκασε! Όσο περνούσαν οι μέρες και οι δικαιολογίες συνεχίζονταν, ο Α.Κ. με τους γονείς του άρχισαν να αναζητούν τα οικογενειακά ίχνη της Κάνζα και η αλήθεια τους χτύπησε σαν αστροπελέκι: Εντόπισαν τους γονείς «της» να ζουν και να χαίρουν άκρας υγείας κι έμαθαν ότι δεν έχουν κόρη αλλά γιο, τον E., ο οποίος άρχισε να μεταμφιέζεται σε γυναίκα το 2020. Τον κατήγγειλαν για απάτη, συνελήφθη από την αστυνομία και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες που επισείουν ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.