«Σ’ αγαπάω μπαμπά», έγραψε η Ιβάνκα Τραμπ στα social media της, θέλοντας να δείξει τη συμπαράσταση και την αγάπη της προς τον πατέρα της Ντόναλντ Τραμπ, λίγο μετά την καταδίκη του από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης και για τις 34 κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που αντιμετώπιζε στην υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς.

*Διαβάστε εδώ: ΗΠΑ: Ένοχος ο Τραμπ και για τις 34 κατηγορίες για την υπόθεση της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς - Η ποινή που προβλέπεται

Ειδικότερα, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ κρίθηκε ένοχος για το σύνολο των 34 κατηγοριών που τον βάραιναν στην ποινική δίκη του στη Νέα Υόρκη χθες, Πέμπτη 30/05, και η κόρη του, Ιβάνκα Τραμπ, έστειλε μέσω των social media μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.


«Σ’ αγαπώ μπαμπά»

Μετά τις νομικές εξελίξεις, η Ιβάνκα, το δεύτερο παιδί του Ντόναλντ Τραμπ με την πρώτη σύζυγό του Ιβάνα, ανήρτησε στα social media μία ρετρό κοινή τους φωτογραφία.

Η φωτογραφία δείχνει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ σε νεαρή ηλικία να αγκαλιάζει την κόρη του Ιβάνκα, με τη λεζάντα «Σ’ αγαπώ μπαμπά» και ένα emoji καρδιάς.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση της Ιβάνκα υποδηλώνει ότι παρά το γεγονός ότι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία του 2024 κρίθηκε ένοχος και για τις 34 κατηγορίες, η οικογένειά του παραμένει σταθερά στο πλευρό του.

ivanka_trump_uposthrixi_pros_patera_tis
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1niip1orfyh)