«Λίγο δικαιωμένη» αισθάνεται η πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, μετά την καταδίκη του πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, χθες, Πέμπτη 30/05, στην ποινική δίκη του στη Νέα Υόρκη, όπως αποκάλυψε ο σύζυγός της, Barrett Blade.

*Διαβάστε εδώ: Ντόναλντ Τραμπ: Τι θα γίνει μετά την καταδίκη του στην υπόθεση της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Ειδικότερα, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ κρίθηκε ένοχος για το σύνολο των 34 κατηγοριών που τον βάραιναν στην ποινική δίκη του στη Νέα Υόρκη.

Υπενθυμίζεται ότι η Στόρμι Ντάνιελς, το πραγματικό της όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, είναι μία από τις δύο γυναίκες στις οποίες δόθηκαν χρήματα από τον Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή τους το 2016, ώστε να «παραβλέψουν» τις σχέσεις τους μαζί του.


«Η Στόρμι Ντάνιελς αισθάνεται λίγο δικαιωμένη»

Ο σύζυγος της ηθοποιού τόνισε ότι η ετυμηγορία για την ενοχή του πρώην προέδρου Τραμπ είναι ένα «μεγάλο το βάρος στους ώμους της σε αυτό το σημείο».

Ερωτηθείς για την αντίδραση της Ντάνιελς, δήλωσε ότι εξακολουθεί να «επεξεργάζεται» την είδηση και αισθάνεται «λίγο δικαιωμένη» με το αποτέλεσμα.

«Υπερασπιζόταν τον εαυτό της από νωρίς και έλεγε αυτό που ήταν σωστό, αλλά όλη αυτή η δίκη για τα χρήματα που πήρε… δεν είναι η δική της ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να πω, είναι ωραίο που οι ένορκοι είδαν τα γεγονότα και πήραν την απόφασή τους», συνέχισε.

«Νομίζω ότι βοηθάει στο γεγονός ότι αισθάνεται λίγο δικαιωμένη ότι, ξέρετε, έλεγε την αλήθεια», πρόσθεσε.

Ο Blade συνέχισε λέγοντας ότι δεν είναι σίγουρος αν η υποτιθέμενη δικαίωση της Daniels «έχει σημασία», επειδή «πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι λέει ψέματα».

«Οι άνθρωποι που δεν πρόκειται να πιστέψουν, απλά δεν πρόκειται να πιστέψουν. Έχουν πάρει την απόφασή τους και αυτό είναι όλο», πρόσθεσε.