Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο εξέφρασε την ικανοποίησή του με το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κρίθηκε ένοχος και για τις 34 κατηγορίες στην υπόθεση του χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Δείτε ακόμη - Τραμπ: Σε βία και ταραχές καλούν υποστηρικτές του - “Μας κατέστρεψαν οι Δημοκρατικοί, γεμίστε και οπλίστε!”

Όταν το Page Six συνάντησε τον ηθοποιό στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Πέμπτης στην προβολή της νέας του ταινίας «Ezra» από το Cinema Society, τον ρώτησε πόσο ενθουσιασμένος ήταν με την είδηση.

«Είμαι γενικά κουρασμένος. Δεν θέλω να ενθουσιάζομαι με τίποτα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Είναι όπως πρέπει να είναι. Η δικαιοσύνη αποδόθηκε. Αυτό είναι όλο».


Όσο για το αν πιστεύει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2024, ο 80χρονος Ρόμπερτ ντε Νίρο απάντησε: «Για μένα δεν έχει τελειώσει μέχρι να τελειώσει».

Ο μακροχρόνιος επικριτής του Ρόμπερτ ντε Νίρο συνέχισε χαρακτηρίζοντας το πάθος των οπαδών του Τραμπ ως «τρέλα».

Και σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να συμμετέχει περισσότερο στην προεκλογική εκστρατεία για τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, με τον οποίο συναντήθηκε έξω από το δικαστήριο του Μανχάταν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο σχολίαζε: «Το σχεδιάζω. Θα το δούμε σε αυτό το σημείο».

Σε μια συζήτηση με το Variety στην ίδια προβολή του «Ezra», ο θρυλικός ηθοποιός κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι θέλει να καταστρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στις 31 Μαΐου ο 77χρονος Ντόναλντ Τραμπ έγινε ο πρώτος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που καταδικάστηκε για ποινικές κατηγορίες. Ο πιθανός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία στις επερχόμενες εκλογές κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες από 12 ενόρκους του Μανχάταν στην πρωτοφανή δίκη.

deniro