Η Κέιτ Μίντλετον σκέφτεται να κάνει μια εμφάνιση στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ μετά την τελετή «Trooping the Color» στις 15 Ιουνίου.

Ξέραμε ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν θα κάνει καμία επίσημη εμφάνιση μέσα στο 2024, χθες (30.05.2024) μάθαμε ότι «έχει περάσει τα δύσκολα και νιώθει αρκετά καλύτερα» και τώρα ένα νέο δημοσίευμα της Dailymail κάνει λόγο για επανεμφάνιση τα πριγκίπισσας Ουαλίας και μάλιστα σε 16 μέρες από σήμερα!

Κέιτ Μίντλετον: Δεν θα παραστεί στο Colonel’s Review

Οι βασιλικοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν χθες ότι η Κέιτ δεν θα παραστεί στο Colonel’s Review στις 8 Ιουνίου – που είναι η παραδοσιακή πρόβα για το Trooping the Colour, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου. Ωστόσο, η Daily Mirror ανέφερε ότι η πριγκίπισσα σκέφτεται να σταθεί στο διάσημο μπαλκόνι σε ένα 15ήμερο εάν αισθάνεται αρκετά καλά. Η 42χρονη Κέιτ, η οποία υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, συνεχίζει να μένει μακριά από τα δημόσια βασιλικά καθήκοντα.

palati-mpakcham

Ξεκουράζεται στο σπίτι έχοντας στο πλάι της τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την οικογένειά της ενώ έχει γίνει σαφές ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μόνο όταν οι γιατροί της δώσουν το πράσινο φως.

Ο Αντιστράτηγος Τζέιμς Μπάκναλ, πρώην διοικητής του Συμμαχικού Σώματος Ταχείας Αντίδρασης, θα είναι ο αξιωματικός επιθεώρησης στη θέση της Κέιτ για την Επιθεώρηση Συνταγματάρχη στις 8 Ιουνίου. 

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έκαναν γνωστό ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα ταξιδέψει με άμαξα με τη βασίλισσα Καμίλα στις 15 Ιουνίου και δεν θα είναι έφιππος. Ο 75χρονος μονάρχης συνεχίζει την θεραπεία για τον καρκίνο ενώ από το τέλος Απριλίου έχει επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά του.