Σφοδρή κριτική κατά του πρίγκιπα Χάρι άσκησε ο γιος του Τζον Λένον, Σον, με αφορμή την αυτοβιογραφία που έχει εκδώσει ο δούκας του Σάσσεξ με τίτλο «Spare».

Ο 48χρονος γιος του θρυλικού Τζον Λένον και της Γιόκο Όνο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις μετά από μια χιουμοριστική, κατά τον ίδιο, ανάρτηση. Ο Σον Λένον θέλησε να κάνει ένα λογοπαίγνιο, όπως ο ίδιος το αποκάλεσε, για το βιβλίο «Spare» που έγραψε ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο γνωστός μουσικός σχολίασε «spare me», δηλαδή «λυπήσου με», χρησιμοποιώντας το ρήμα που χρησιμοποίησε ως τίτλο ο δούκας του Σάσσεξ για το βιβλίο του.

Καθώς ο κόσμος επεσήμανε ότι ο Σον και ο Χάρι έχουν πολλά κοινά, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι και οι δύο έχασαν διάσημους γονείς σε νεαρή ηλικία, ο Σον θυμήθηκε ότι συνάντησε τον μικρότερο γιο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. «Στην πραγματικότητα γνωρίζω [ότι έχουμε κοινά]. Συναντηθήκαμε μια φορά. Αυτό ήταν πριν συνειδητοποιήσω ότι ήταν ηλίθιος», σχολίασε ο γιος του ενός εκ των τεσσάρων «Σκαθαριών».

«Ήταν ένα λογοπαίγνιο», είπε στη συνέχεια ο Σον για την αρχική του ανάρτηση αλλά πρόσθεσε ότι «του αξίζει να τον κοροϊδεύουν» και ότι «θα είναι μια χαρά».

Καθώς οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνέχισαν να υποστηρίζουν τον Χάρι, αναφέροντας τις τραγωδίες που έχει περάσει, ο Σον στάθηκε στην απόφασή του να κοροϊδέψει τον πρίγκιπα.

Ο Σον θέλησε να σχολιάσει και το παρελθόν του Χάρι λέγοντας: «Είναι πολύ λυπηρό. Δεν του κρατάω κακία. Είναι η βλακεία που με ενοχλεί».

Και πρόσθεσε: «Επειδή έκανα ένα αστείο δεν σημαίνει ότι δεν τον συμπονώ. Στην πραγματικότητα, τον συμπονώ. Επίσης, γι’ αυτό είμαι πολύ απογοητευμένος με τις προοπτικές του. Ήλπιζα ότι θα ήταν πιο έξυπνος».

Ο Σον απάντησε επίσης σε έναν θαυμαστή του Χάρι που τον υπερασπίστηκε υπονοώντας ότι ο Σον ζηλεύει που ο πρίγκιπας είναι συγγραφέας μπεστ σέλερ. «Δεν με νοιάζει, αλλά κέρδισα ένα Όσκαρ φέτος, οπότε… νομίζω ότι τα πάω καλά», είπε.