Η Στόρμι Ντάνιελς ζήτησε τη φυλάκιση του Ντόναλντ Τραμπ μετά την καταδίκη του για 34 περιπτώσεις παραποίησης επιχειρηματικών αρχείων.

Η πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό, η οποία έλαβε 130.000 δολάρια για να μην αποκαλύψει τη σεξουαλική σχέση που υποστηρίζει ότι είχε με τον Τραμπ, προειδοποίησε ότι ο υποψήφιος πρόεδρος είναι «εντελώς εκτός πραγματικότητας».

«Νομίζω ότι θα έπρεπε να καταδικαστεί σε φυλάκιση και κοινωνική εργασία ή να είναι ο εθελοντής “σάκος του μποξ” σε ένα καταφύγιο γυναικών», δήλωσε η 45χρονη Ντάνιελς στην εφημερίδα Sunday Mirror.

Η Ντάνιελς δήλωσε ότι αισθάνεται «σοκαρισμένη» αλλά και δικαιωμένη μετά τη γρήγορη καταδίκη του Τραμπ από τους ενόρκους σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, η οποία, όπως είπε, έδειξε ότι πίστεψαν τη μαρτυρία της.

Ωστόσο, δήλωσε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της από τους υποστηρικτές του Τραμπ πριν από τις αμερικανικές εκλογές του 2016 από τότε δηλαδή που μίλησε για την πληρωμή από τον τότε δικηγόρο του Τραμπ, Μάικλ Κόεν.

«Πάντα νιώθεις ότι είσαι ο κακός, ακόμη και όταν δεν είσαι. Το να βρίσκεσαι στο δικαστήριο ήταν τόσο τρομακτικό με τους ενόρκους να σε κοιτούν, αλλά χαίρομαι που ακούστηκαν στο δικαστήριο τα πράγματα που ήθελα να ακουστούν και τελικά να αποδειχτεί ότι έλεγα την αλήθεια όλο αυτό το διάστημα. Δεν έχει τελειώσει για μένα. Ποτέ δεν θα τελειώσει για μένα. Μπορεί ο Τραμπ να είναι ένοχος, αλλά εγώ πρέπει να συνεχίσω να ζω αυτό».

Ο Τραμπ καταδικάστηκε από 12 ενόρκους της Νέας Υόρκης για το κακούργημα της παραποίησης επιχειρηματικών αρχείων, το οποίο θεωρείται έγκλημα. Η ποινή του θα ανακοινωθεί στις 11 Ιουλίου στις 10 το πρωί.