Την επίσκεψη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον γνωστοποίησε ένα ξενοδοχείο στην Ουαλία, μοιράζοντας μία φωτογραφία του ζευγαριού η οποία δεν είχε γνωστοποιηθεί ποτέ. Το πριγκιπικό ζευγάρι της Ουαλίας επισκέφθηκε το ξενοδοχείο την προηγούμενη χρονιά. 

Στις 27 Απριλίου, το Duffryn Mawr Country House μοιράστηκε στη σελίδα του στο Facebook μερικά στιγμιότυπα, μέσω των οποίων αποκάλυψαν την επίσκεψη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην περιοχή το 2023.

Η μία εικόνα έδειχνε τον πρίγκιπα William και την πριγκίπισσα Kate να ποζάρουν με μέλη του προσωπικού, ενώ η άλλη έδειχνε τις υπογραφές τους σε ένα βιβλίο επισκεπτών.

«Έχει περάσει 1 χρόνος από τότε που υποδεχτήκαμε τον William και την Kate, τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, στο Duffryn Mawr!», έγραψε η ομάδα του bed and breakfast στη λεζάντα της ανάρτησης.

«Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε το ζευγάρι για μια νύχτα εδώ, όταν επισκέφθηκαν το Brecon Beacons. Τόσο ευγενικοί και φιλικοί, ήταν χαρά μας να τους έχουμε μαζί μας».

william_kate_xenodoxeio
william_kate_xenodoxeio1


Στη φωτογραφία είδαμε το ζευγάρι να φορά τα ίδια ρούχα που φορούσαν για την επίσκεψή τους στο Aberfan στις 28 Απριλίου 2023, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πόζαραν για τη φωτογραφία το πρωί της αναχώρησής τους.

Το πριγκιπικό ζεύγος πιθανότατα διανυκτέρευσε εκεί έπειτα από μια πολυάσχολη μέρα στην Ουαλία που πέρασε στην ύπαιθρο με την ομάδα ορεινής διάσωσης Central Beacons. Έλαβαν μέρος σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπως αναρρίχηση, ασκήσεις ιατρικής υποστήριξης και επίδειξη διάσωσης με σκύλο έρευνας.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Dowlais Rugby Club για να συναντήσουν μέλη της τοπικής κοινότητας. Το ζευγάρι παρήγγειλε πίτσες με πεπερόνι, μαργαρίτα, κοτόπουλο μπάρμπεκιου και κατσικίσιο τυρί, τις οποίες στη συνέχεια πήραν για να μοιραστούν με τις ομάδες διάσωσης στο Dowlais.

Ο Peter Morris, ιδιοκτήτης του Little Dragon Pizza Van, ο οποίος εξυπηρέτησε το ζευγάρι μαζί με τη συνάδελφό του Shannon Stokes, δήλωσε στο PEOPLE: «Η πριγκίπισσα ρώτησε αν φτιάχνουμε τη δική μας ζύμη και είπε ότι τους αρέσει να φτιάχνουν πίτσες με τα παιδιά τους», αναφερόμενος στον πρίγκιπα George, 10 ετών, την πριγκίπισσα Charlotte, 9 ετών, και τον πρίγκιπα Louis, 6 ετών.

«Το να φτιάχνουμε πίτσα για τον μελλοντικό βασιλιά και τη βασίλισσα είναι σουρεαλιστικό», είχε πει.