Ακούγεται απίστευτο και όμως είναι αληθινό το γεγονός που συνέβη σε πάρκο σαφάρι στο Τέξας, όπου η οικογένεια ενός 2χρονου κοριτσιού, έζησε στιγμές τρόμου, βλέποντας το παιδί τους να αρπάζεται από μια καμηλοπάρδαλη.

Σε ένα πάρκο σαφάρι με αυτοκίνητο στο Τέξας, μια καμηλοπάρδαλη φαίνεται να πλησιάζει το ανοιχτό αυτοκίνητο της οικογένειας. Το ζώο φαίνεται να σκύβει με τον πανύψηλο λαιμό του και σαν σε αργή κίνηση, αρπάζει στον στόμα του το παιδί, σηκώνοντάς το στον αέρα. Ευτυχώς, πριν σηκωθεί εντελώς ο λαιμός της καμηλοπάρδαλης, το παιδί φαίνεται να πέφτει πάλι στο αυτοκίνητο, στην αγκαλιά της μαμάς του.

Το περιστατικό συνέβη στο Fossil Rim Wildlife Center στο Glen Rose, στο Τέξας, όπου οι επισκέπτες περνούν με τα αυτοκίνητά τους από μια διαδρομή όπου βρίσκονται δίπλα τους ζώα όπως τσιτάχ, έμους, ζέβρες, τα οποία και έχουν την ευκαιρία να ταΐσουν από τα αυτοκίνητά τους.



«Σταματήσαμε για να ταΐσουμε τις καμηλοπαρδάλεις και γύρισα για να κοιτάξω έξω από το πίσω παράθυρο», είπε ο Τζέισον Τότεν στο CBS. «Τότε είδα την καμηλοπάρδαλη να σκύβει προς το μέρος μας και αμέσως μετά άρπαξε το παιδί».

Η καμηλοπάρδαλη άρπαξε τη 2χρονη κόρη του, Πέισλι, από το ρούχο της, από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Η καμηλοπάρδαλη την σήκωσε λίγα μέτρα στον αέρα και η μαμά της, που καθόταν δίπλα της, άρχισε να φωνάζει.



Το περιστατικό κατέγραψαν πολίτες που επέβαιναν πίσω από την οικογένεια με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο Toten είπε ότι φαινόταν ότι ήταν ένα ατύχημα και ότι η οικογένεια δεν παραβίασε τους κανόνες του πάρκου, που περιλαμβάνουν το να κρατούν κλειστές τις πόρτες του αυτοκινήτου, να ταΐζουν τα ζώα με κύπελλα - όχι με τα χέρια - και να κρατά απόσταση περίπου 20 μέτρων από τις πύλες. «Η Πέισλι κρατούσε την τσάντα και η καμηλοπάρδαλη πήγε να πάρει την τσάντα, όχι να πάρει το παιδί, αλλά κατέληξε να δαγκώσει και το ρούχο της και να τη σηκώσει», είπε ο ίδιος, τονίζοντας: «Η καρδιά μου σταμάτησε, το στομάχι μου ανακατεύτηκε… τρόμαξα πραγματικά», είπε.

Το περιστατικό πάντως δεν πτόησε την οικογένεια - ο Toten είπε ότι θα επισκεφτούν το πάρκο ξανά. Και η Πέισλι πήρε μια καμηλοπάρδαλη – κουκλάκι από το κατάστημα με τα σουβενίρ μετά την απίθανη βόλτα της.